in

Söylenti: G.R.R. Martin ve Dark Souls’un Yapımcısından Yeni Bir Oyun Geliyor

George R.R. Martin’in Dark Souls serisinin yapımcısı From Software’le birlikte açık dünya bir oyun üstünde çalıştığı rivayet ediliyor.

grr martin from software
- Reklam -
- Reklam -

Dark Souls ve Bloodborne gibi zorluğuyla ünlü oyunların Japon yapımcısı From Software‘in şu sıralar G.R.R. Martin‘le yepyeni bir proje üstünde çalıştığı iddia ediliyor.

Serbest oyun yazarı Liam Robertson’un dün Twitter üstünden çıtlattığına göre, Sekiro: Shadows Die Twice‘ı tamamlayan stüdyo yepyeni bir açık dünya oyun için kolları sıvadı. Bu dünyanın yaratımıysa bizzat Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin ünlü yazarı G.R.R. Martin’e ait olacak.

Söz konusu oyunda birbirinden farklı krallıkların bulunacağı ve oyuncu olarak bunları tek tek fethetmeye çalışacağımız söyleniyor. Ele geçirdiğimiz her krallık bize farklı özellikler de kazandıracakmış. Martin’in dünya tasarımının yanı sıra oyunun senaryosunu da yazacağı iddia ediliyor.

- Reklam -
- Reklam -

Tabii tüm bunların söylentiden ibaret olduğunu unutmamak gerek. Şimdilik ne From Software’den ne de G.R.R. Martin’den konuyla ilgili bir açıklama gelmiş değil. Ünlü yazarın şu sıralar altıncı kitabı Winds Of Winter‘ı bitirmek için çok uğraştığı ve başka projeleri reddettiği bilinen bir gerçek. Öte yandan kendisinin bu tür farklı şeyleri çok sevdiği de malumunuz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Anita Anita dedi ki:

    Haber için elinize sağlık.
    Umarım söylentide kalmaz , doğru çıkar.
    Darısı CD Projekt Red - Sanderson ortaklığına :slightly_smiling_face:
    E3’ü heyecanla bekliyoruz :grinning:

  2. Avatar for Wind Wind dedi ki:

    Önce şu kitabı yazıp bitirsen nasıl olur acaba ?

    70 yaşında ve halen 3 kitap yazması gerekiyor, 2 tane kitap buz ve ateşin şarkısına 1 tane de fire and blood için :confused:

    Umarım sağlıklı uzun ömrün olur Martincim :slight_smile:

  3. Avatar for Nathan_Drake Nathan_Drake dedi ki:

    Pek heycanlanmadım yapsa yapsa Bethesda yapar bence

  4. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Oyun dünyasının edebiyat dünyası ile içiçe geçmesinden müthiş bir heyecan duyuyorum. Stephen King oyun senaryosu yazsın istiyorum. Neil Gaiman romanlarından oyunlar yapsınlar istiyorum. Ejderha MIzrağı dünyasında geçen RPG istiyorum. Bu yüzden de George R.R. Martin’in From Software ile bir proje içerisinde olması fikrine çok sıcağım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sanal Gerçeklik Oyunları Şizofreni

Sanal Gerçeklik Oyunları Şizofreni Gibi Hastalıkların Tedavisi İçin Kullanılabilir

r2 d2 star wars hubert zitt ust

Star Wars Hayranı Profesör Üniversitenin Gözlemevini R2-D2’ya Çevirdi