in

God of War Belgeseli “Raising Kratos” Geliyor!

Geçtiğimiz günlerde 1 yaşını kutlayan God of War oyunu hakkında, “Raising Kratos” başlıklı bir belgesel geliyor!

god of war belgesel
- Reklam -
- Reklam -

20 Nisan 2018’de oyunseverlerle buluşan ve çıktığı günden beri de oyun dünyasının en çok konuşulan işlerinden birisi olan God of War hakkında bir belgesel geliyor! Oyunun 1. yılını kutlayan Sony, “Raising Kratos” başlıklı belgesel ile, God of War’un geliştirme süreci anlatılacak.

Kratos, Atreus, Freya gibi karakterleri canlandıran oyuncular ve Sony ekibinin yer alacağı belgesel, pek yakında YouTube üzerinden hayranlarla buluşacak. Raising Kratos için henüz bir tarih verilmemiş olsa da, “Yakında” ifadesi pek de beklemeyeceğimizi gösteriyor gibi.

Yapımı 3 yılı aşkın bir zamanda gerçekleşen oyun hakkındaki bu belgeselin özel bir anlamı da var. PlayStation ilk defa oyunun arkasındaki “insanlar”ın hikâyesini anlatmak için onlara bir şans veriyor. Şirket 400 saatlik çekimlerin ardından fedakârca çalışan sanatçıları onurlandırmak istiyor.

- Reklam -
- Reklam -

Bu görkemli yapımın perde arkası, açıkçası bizlerin de oldukça merak ettiği bir dünya. “Raising Kratos”u duyuran videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın! God of War dünyasının perde arkasını siz de merak etmiyor musunuz?
Kaynak:  PlayStation

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Belgeselden ziyade artık bir sinema filmi gelmeli Kratos’un. Görsel olarak muhteşem bu oyunun filminin olmaması büyük talihsizlik. Ben hala bir ümit, 13 senedir filmi gelir diye bekliyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Wolverine vs blade

Wolverine vs. Blade Çizgi Romanına Hazır Olun!

Charlie Chaplin

Charlie Chaplin Arşivi Çevrimiçi Olarak Halka Açıldı