in

“Hogwarts Legacy”de Eksikliği Hissedilmişti: “Harry Potter: Quidditch Champions” Oyunu Geliyor

Harry Potter: Quidditch Champions yolda. Hayranlar Hogwarts Legacy’de ek paket beklerken Warner Bros. yepyeni oyununu duyurdu.

Harry Potter: Quidditch Champions
- Reklam -
- Reklam -

Harry Potter: Quidditch Champions oyunu Warner Bros. Games tarafından resmi olarak duyuruldu. Wizarding World hayranlarının Hogwarts Legacy’de eksikliğini hissettiği Quidditch sporu, yıllar sonra bir kez daha kendi oyununa kavuşuyor.

Büyücülük Dünyası son dönemlerde hareketli günlerden geçiyor. Warner Bros. ve Discovery Inc. birleşmesinin ardından yeniden ele alınan Wizarding World; yeni Harry Potter dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Oyun cephesinde ise bu yılın başlarında yayınlanan Hogwarts Legacy, satış rekorları kırarak yapımcısını memnun etmişti.

Hogwarts Legacy ile kısa sürede elde edilen 850 milyon doları aşkın gelirin ardından Warner Bros. Games yeni Harry Potter oyununu duyurdu.

- Reklam -
YouTube video

(Tanıtıma YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Harry Potter: Quidditch Champions adını taşıyan yapım hakkında bilinen detaylar ise oldukça sınırlı. Portkey Games’in Hogwarts Legacy yapımında, bir Quidditch sahası olmasına rağmen oyuncuların bu sahada müsabakalara çıkamaması soru işaretleri yaratmıştı. WB, bu soruya cevabı yeni bir oyunla vermiş olabilir.

Harry Potter: Quidditch Champions Oyunu İnternet Bağlantısı Gerektirecek

Hızlı, tempolu, rekabetçi bir çok oyunculu (multiplayer) oyun olarak tanımlanan Harry Potter: Quidditch Champions için internet bağlantısı gerekeceği de belirtilenler arasında.

Şimdilerde Suicide Squad: Kill the Justice League ile meşgul olan Unbroken Studios tarafından geliştirilecek oyunun; oyunculara avatarları kişiselleştirme olanağı sağlayacağı da ifade ediliyor. Oyunun yayınlanacağı platformlar konusunda ise belirsizlik sürse de PC ve konsollar için geliştirilme sürecinin devam ettiği aktarılıyor.

Harry Potter: Quidditch Champions WB Games

- Reklam -

Birkaç yıldır geliştirme aşamasında olan yapımın resmi çıkış tarihi de henüz açıklanmadı. Ancak oyunun testleri yakın gelecekte çevrimiçi olarak yapılacak. Yapımcı firma 21 Nisan – 22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek test aşaması için oyuncuları sisteme kaydolmaya davet ediyor.

Oyun, Pokémon Go benzeri Wizards Unite’tan Hogwarts Legacy’ye dek geniş bir Potter yelpazesi olan Portkey Games etiketiyle yayınlanacak.

Harry Potter dünyasının son Quidditch oyunu Quidditch World Cup 2003 yılında yayınlanmış ve Büyücülük Dünyası’nın sevilen yapımları arasındaki yerini almıştı.

Harry Potter: Quidditch Champions Oyun

Sizin çoklu oyunculu bir Harry Potter: Quidditch Champions oyunu için görüşleriniz nasıl olur? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla oyun haberi için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Yahoo News

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ilkaysf ilkaysf dedi ki:

    Hogwarts Legacy başarılı olunca üst üste HP evreni işleri onay almaya başladı. Yeni bir oyun, yeni dizi serisi gibi. Bunların üstüne yeni kitap serisi de gelir mi acaba ? Bu arada şahsi kanaatim bu haberler ile birlikte artık Fantastik Canavarlar bölümü resmen kepenkleri indirdi gibi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

John Wick 5 Filminde Yer Alması Muhtemel Yıldız Oyuncular

John Wick Yönetmeni, 5. Filmde Çalışmak İstediği Yıldızlarla Dolu Oyuncu Kadrosunu Açıkladı

Pax: Eve Dönüş - Sara Pennypacker Kitabı Türkçede

Peter ve Tilki Pax’in Maceraları “Pax: Eve Dönüş” ile Devam Ediyor