in ,

Yeni Harry Potter Oyunu “Hogwarts Legacy”nin Diziye Uyarlanacağı İddia Edildi

Hogwarts Legacy dizisi için çalışmalar başlamış olabilir. Yeni Harry Potter oyunu, HBO Max imzası ile ekrana taşınabilir.

hogwarts legacy dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Hogwarts Legacy dizisi HBO Max tarafından ekrana taşınabilir. Warner Bros.’un yeni Harry Potter projesi oyun dünyasından olabilir.

Harry Potter dünyasının konuşulan oyunu Hogwarts Legacy farklı bir formatta ekrana aktarılabilir. Geçen günlerde oyuncuların beğenisine sunulan ve şu ana kadar 4.3 milyon kopya satmayı başaran açık dünya rol yapma oyunu büyük bir başarı elde etti. %93.3 olumlu yorum ve anlık 199 bin aktif oyuncu ile dünya genelinde geniş bir kitle yakalamayı başaran oyun, yapımcısının da yüzünü güldürdü. Şirketin ilk iki haftada yaklaşık 850 milyon dolarlık bir gelir elde ettiği tahmin ediliyor.

Hogwarts Legacy Dizisi Yolda Olabilir

Şimdi ise Warner Bros.’un oyunun yakaladığı bu başarıyı farklı bir platforma taşımak istiyor olabilir. Giant Freakin Robot’un aktardığı habere göre oyunu temel alan ve HBO Max kanalından yayınlanacak yeni bir dizi hazırlıklarına başlandı.

- Reklam -

Hogwarts Legacy Dizisi Harry Potter

Dizininin konusuna dair detaylar netleşmemekle birlikte yapımın orijinal Harry Potter ve Fantastik Canavarlar filmlerinden öncesinde geçeceği düşünülüyor. Ancak konu ile ilgili Warner Bros.’tan resmi bir açıklama yapılmadı.

Hogwarts Legacy İki Haftada 152 Milyon Saat Oynandı

Warner Bros. Games yöneticisi David Haddad 16 Şubat tarihinde verdiği röportajda oyunun yakaladığı başarının beklediklerinin üstünde olduğunu söyledi. Haddad, yapımın ilk iki haftada 152 milyon saat oynandığını, 242 milyon iksir üretildiğini ve 1,25 milyon karanlık büyücünün mağlup edildiğini aktardı.

Oyunun yakaladığı maddi başarının yanı sıra Harry Potter’ın yaratıcısı J.K. Rowling’in son yıllardaki yaklaşımları nedeniyle, yapımın boykot edilmesi gerektiğini düşünenler de oldu. Hogwarts Legacy’nin trans karşıtı hareketi fonladığı iddiasıyla kimi hayranlar oyunun satın alınmaması gerektiğini öne sürmüştü.

- Reklam -

hogwarts legacy harry potter oyun

Diğer taraftan Harry Potter evreninin orijinal oyuncuları bir araya getirecek yeni bir film hazırlığında. olduğu da iddia ediliyor. Serinin 8. kitabı olan Harry Potter ve Lanetli Çocuk (Harry Potter and the Cursed Child), filmlerdeki eski oyuncu kadrosu ile beyaz perdeye taşınabilir.

Fantastik Canavarlar filmlerinin gişede ve hayranlar nezdinde beklediği etkiyi yaratamaması nedeniyle Warner Bros. Discovery, Büyücülük Dünyası’nı yeniden ayağa kaldıracak film ve dizi projeleri için çalışmaları sürdürüyor.

Siz olası Hogwarts Legacy dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Giant Freakin Robot, Game Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

James Webb Uzay Teleskobu 6 Yeni Galaksi Keşfetti

James Webb Uzay Teleskobu, Evren Hakkındaki Kritik Bir Bilgiyi ‘Yalanlayan’ 6 Yeni Galaksi Keşfetti

Something is Killing the Children Dizisi 1899

Dark ve 1899’ın Yaratıcılarından Yeni Netflix Dizisi: “Something is Killing the Children” Geliyor