in ,

Marvel’ın Yeni Oyunu “Iron Man” Electronic Arts İmzası ile Geliyor

Iron Man oyunu resmi olarak duyuruldu. EA Games, tek oyunculu yapımı Motive Studio ile geliştirdiklerini açıkladı.

iron man oyunu ea games
- Reklam -
- Reklam -

Iron Man oyunu geliyor. Electronic Arts, Marvel Comics’in sevilen kahramanı için tek oyunculu açık dünya oyunu için kolları sıvamış durumda. Ünlü stüdyo zırhlı kahraman için Dead Space oyununa imza atan Motive Studio ile çalışıyor.

Robert Downey Jr. tarafından perdeye taşınan ve Avengers ekibinin en önemli üyeleri arasında yer alan Iron Man interaktif bir formatta hayranlarının karşısına çıkacak. Uzun bir süredir Electronic Arts’ın bu kahramanın ana planda olduğu yeni bir oyun üzerinde çalıştığı söylentileri vardı. Oyun devi stüdyo ise sonunda projeyi resmi olarak duyurdu.

EA tarafından duyurulan oyun şu an erken geliştirme aşamasında. Ancak yapıma dair bazı ipuçları şimdiden verilmiş durumda. Tek oyunculu ve üçüncü-şahıs görünüm planında olacak oyun Motive Studio imzasını taşıyacak. Marvel’s Guardians of the Galaxy yapımının başındaki isim Olivier Proulx ise bu oyunda da yer alıyor. Hayranlar Dead Space gibi bir yapıma imza atan Motive Studio’nun Tony Stark gibi karmaşık bir karakteri ise nasıl yorumlayacağını şimdiden merak ediyor.

- Reklam -

Iron Man Oyunu ile Birlikte Marvel Uyarlamaları Hız Kazanacak

Süper kahramanların popülerlik kazanmasından sonra solo filmlere bağlı olan birçok oyun piyasaya sürülmüştü. Bunlar arasında 2020 yılında çıkan ve aktör Robert Downey Jr. tarafından seslendirilen Marvel’s Iron Man VR dikkatleri çekmişti. Bunun dışında zırhlı süper kahraman Marvel Ultimate Alliance, LEGO Marvel ve Marvel vs Capcom gibi yapımlarda da boy göstermişti.

iron man oyun

Diğer taraftan Marvel’ın filmler ve animasyonlardan sonra gözünü interaktif platformlara daha çok çevireceği düşünülüyor. Iron Man oyunu ile birlikte Uncharted yaratıcısı Amy Hennig, Captain America ve Black Panther’in İkinci Dünya Savaşı’nda HYDRA ile olan mücadelelerini anlatacağı yeni bir oyun üzerinde çalıştığını duyurmuştu. D23 Expo bünyesinde resmileşen haber hayranları heyecanlandırmıştı.

Motive Studio ise son zamanlarda oldukça hareketli günlerden geçiyor. Resmileşen Marvel oyununun yanı sıra bilimkurgu aksiyon yapımı Dead Space’in yenilenmiş versiyonunu oyuncularla buluşturmaya hazırlanıyor. Fantastik silahlar ve zırhlarla döşeli yapım Ocak 2023 tarihinde erişime açılacak.

- Reklam -

Yeni Iron Man oyununun ne zaman çıkacağı ise henüz bilinmiyor.

iron man oyun ea games

Siz Marvel’ın yeni Iron Man oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Three Thousand Years of Longing incelemesi

Three Thousand Years of Longing İncelemesi: Bir Şehir, Bir Masal, Bir Tılsım

Reservation Dogs 3. sezon onayı

Taika Waititi’nin “Reservation Dogs” Adlı Dizisi 3. Sezon Onayını Aldı