in

John Wick Evreni Video Oyunuyla Genişliyor

John Wick’in gelecek hafta vizyona girecek üçüncü filmini beklerken, hayranlar için sevindirici bir haber geldi. Seriye sadık ve kendi hikâyesini anlatacak “John Wick Hex” adlı bir oyunun çıkacağı duyuruldu.

John Wick
- Reklam -
- Reklam -

John Wick sevenler heyecanla 16 Mayıs’ta çıkacak, serinin üçüncü adımı John Wick 3: Parabellum’u bekliyor. Bu bekleyiş sürerken ünlü karakterle ilgili bir güzel haber daha geldi. Kendisini bir de video oyun dünyasında görme şansına erişeceğiz: John Wick Hex.

Video Oyun Dünyasında John Wick

Wick’in popülerliği, onu oyun dünyasında da boy göstermeye itti. Starbreeze Studios PC için John Wick Chronicles adında, birinci şahıs nişancı türünde sanal gerçekçilik oyunu yapmıştı. Yakın zamandaysa Fortnite, John Wick temasında bir içerik çıkaracağını paylaşmıştı.

Şimdiyse Mike Bithell ve ekibi (Bithell Games) Lionsgate ve Good Shepard Games ile birlikte John Wick Hex adlı oyun için kolları sıvadığını paylaştı. Aşağıdaki fragmandan da anlaşılabileceği üzere karakteri canlandırırken çeşitli oynanış şekilleriyle rakibi alt etme seçeneği sunulacak.

- Reklam -
YouTube video

Bithell Games’in aktardığına göre oyuncuların her hareketini sonuçlarını düşünerek planlaması gerekecek. Oyun stratejik temelli olmasının yanı sıra kaynak materyalde olduğu gibi hızlı aksiyon içermekten de geri kalmayacak.

Aynı zamanda stüdyo, serideki dövüş koreografilerine sadık olmak için film ekibiyle ortaklaşa çalışmış. Oyun kendine özgü bir hikâye anlatacak ve Lance Reddick ve Ian McShane’nin de dahil olduğu filmden bazı oyuncular da seslendirme kadrosunda yer alacaklar.

- Reklam -

Film Keanu Reeves’in yanı sıra Laurence Fishburne, Ian McShane ve Halle Berry gibi önemli oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Hikâyede son olarak John Wick’in başına ödül koyulmasının ardından karakterimiz dünyadaki birçok suikastçinin hedefi hâline gelmişti.

Gelecek hafta çıkacak filmin konusuysa şöyle:

Wick iki sebepten dolayı kaçak: 14 milyon dolarlık açık bir kontrat yüzünden herkes peşinde ve Continental Hotel sınırları içinde Yüksek Şura üyesi ve açık kontratı açan kişiyi öldürdü. Bu koşullar altında John çoktan infaz edilmeliydi. Fakat Continental’in yöneticisi Winston ona kaçıp kaybolması için bir saat zaman verdi. Continental üyeliği kaldırıldı. Her türlü hizmeti alması yasaklandı. Diğer üyelerle iletişimi kesildi. John, New York’tan çıkmak ve hayatta kalmak için hizmet sektörünü kullanacak, bunları yaparken de dövüşüp öldürerek yoluna devam edecektir.


Sadece Epic Games Store’da çıkacak oyun için şimdilik bir çıkış tarihi paylaşılmadı. Ancak filmle yakın zamanda çıkacağını düşünüyoruz.

Peki siz bu oyun için heyecanlı mısınız? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: Cinemaximum, Screenrant

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Aklıma Max Payne serisi geldi. Onun gibi bir oyun olsa çok güzel olurdu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

fantastic four ust

Russo Kardeşler, Fantastik Dörtlü Filmi Çekmek İstiyor

netflixs umbrella academy

Dark Horse – Netflix İş Birliğiyle Çizgi Roman Uyarlamalarına Doyacağız!