in

Hayatta Kalma Temalı Yüzüklerin Efendisi Oyunu “Return to Moria” Geliyor

The Lord of the Rings: Return to Moria oyunu yolda. Yeni Yüzüklerin Efendi oyunu, Balrog’un ölümünden sonra Khazad-dûm’a geri dönen cüceleri konu alıyor.

The Lord of the Rings Return to Moria
- Reklam -
- Reklam -

Lord of the Rings: Return to Moria oyunu duyuruldu. Yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu, Balrog’un ölümünden sonra Khazad-dûm’u geri alan cüceleri ana merkezine alacak ve adından da anlaşıldığı gibi Moria madenlerinde geçecek.

Epic Games, Balrog’un yok edilmesinin ardından Khazad-dûm’u geri almaya çalışan Orta Dünya cücelerini konu alan, Dördüncü Çağ’da geçen ve yakında çıkacak olan bir zanaatkârlık ve hayatta kalma oyunu olan Yüzüklerin Efendisi: Moria’ya Dönüş’ü duyurdu. Return to Moria, Yüzük Savaşı’ndan sonra geçen Yüzüklerin Efendisi’ne dayanan birkaç oyundan biri olacak.

Orta Dünya serisiyle içli dışılı olanların bileceği üzere Moria, insanların Durin’in Felaketi olarak bildiği ve bir Balrog tarafından neredeyse yok edilen, uzun süredir terk edilmiş bir cüce krallığıydı. Yüzük Kardeşliği’nde Gandalf, köprüde kısa bir savaşın ardından Balrog tarafından Khazad-dûm Köprüsü’nden çekildiğinde her ikisi de madenin derinliklerine doğru düştü ve görünüşte ikisi de öldü. Ancak daha sonra Gandalf geri döndü ve Balrog’u öldürdüğünü, Orta Dünya’daki görevine devam etmek için Ak Gandalf olarak yeniden doğduğunu söyledi. Yüzük Savaşı’nın ardından Durin VII adında bir cüce Moria’yı geri aldı ve onu eski ihtişamına kavuşturdu.

- Reklam -

Şimdi de bu olayı belki biraz daha detaylı olarak ele alacak yeni bir oyun duyurusu yapıldı. İlk tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Lord of the Rings: Return to Moria Oyunu Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Oyunun tanıtım fragmanını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dördüncü Çağ’da geçen hikâye, Balrog yok edildikten sonra Moria’yı geri alan cüceleri konu alıyor. Yeni oyun, oyuncuların Moria’nın birçok salonunu geri almasını, cücelerin eski evini yeniden inşa etmesini, yeni zırhlar ve sihirli eşyalar yapmaları için demirhaneleri yeniden inşa etmelerini ve alevlendirmelerini içeriyor. Moria’ya Dönüş, farklı stilde zindanlarla birlikte solo ve sekiz oyuncuya kadar oynanabilir bir yapıya sahip olacak.

- Reklam -

The Lord of the Rings Return to Moria

Epic Games aracılığıyla gelecek olan The Lord of the Rings: Return to Moria, 2023 baharında Epic Games Store aracılığıyla PC’ye çıkacak.

Yüzüklerin Efendisi serisiyle ilgili olarak yeni oyunlar gelmesi konusunda neler düşünüyorsunuz? Oyun ilginizi çekti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Sametay Sametay dedi ki:

    Yüzüklerin efendisinin oyun haklarıyla, nerede düşük bütçeli oyun firması varsa oyun çıkartıyor. Bu kadarda eziklik ve vizyonsuz olunmaz

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Duke Nukem filmi

Oyun Tarihinin Ünlü Karakteri Duke Nukem Kendi Filmine Kavuşuyor

Dmitry Glukhovsky, Rusya arananlar listesi

Ülkesinin Ukrayna’yı İşgalini Eleştiren Metro 2033’ün Yazarı, Rusya’da Arananlar Listesine Alındı