in ,

Lucasfilm Games ile Yeni Star Wars Oyunları Yolda – Indiana Jones Sürprizi

Lucasfilm Games geliyor. LucasArts yeniden yapılanırken Star Wars’tan Indiana Jones’a pek çok yeni oyun duyuruldu.

Lucasfilm Games Star Wars Oyunu Ubisoft
- Reklam -
- Reklam -

Disney bünyesindeki film yapım şirketi Lucasfilm yeni Star Wars oyunlarını hazırlayacak stüdyoyu duyurdu. Lucasfilm Games ile çok çok uzaklarda bir galaksiye yolculuğa hazır olun!

Lucasfilm Games’in duyurusu resmi Star Wars sitesinden yapıldı. Duyuruda, “Lucasfilm Games’in, Lucasfilm bünyesinde üretilen bütün oyunların resmi stüdyosu” olacağı belirtildi. Yakın zamanda çıkan bazı oyunlarla birlikte, gelecekte çıkacak bütün oyunlar Lucasfilm Games çatısı altında yayınlanacak.

Duyuruyla birlikte Lucasfilm Games bünyesine katılan oyunların listesi şöyle: Star Wars Jedi: Fallen Order, Star Wars Squadrons, Battlefront II, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, The Old Republic. Ayrıca Star Wars’la işbirliğiyle oluşturulan Sims 4, Minecraft ve Fortnite içeriklerinin de Lucasfilm Games’e bağlı olduğu açıklandı.

- Reklam -

Lucasfilm Games’in duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

Lucasfilm Games ve Bethesda Ortaklığıyla Yeni Indiana Jones Oyunu da Duyuruldu

Açıklamada ayrıca Lucasfilm Games’in sektördeki en iyi stüdyolarla anlaşmalar yapacağı da duyuruldu. Stüdyonun kendi başına oyunlar üretip üretmeyeceği henüz belli değil.

Lucasfilm’in Disney’e satılmasının ardından şirketin resmi oyun stüdyosu olan LucasArts kapatılmış, Star Wars oyunlarının lisans anlaşması 2013’te 10 yıllığına EA’ya verilmişti. EA bu anlaşma dahilinde pek çok Star Wars oyunu çıkarttı. Battlefront II ve Jedi: Fallen Order hem oyunculardan hem de eleştirmenlerden övgü toplamıştı.

Lucasfilm Games ile Yeni Star Wars Oyunları

İki yıl sonra bitecek olan anlaşmanın uzatılıp uzatılmayacağı ise belli değil. EA CEO’su Andrew Wilson, haziran ayında yaptığı bir açıklamada Star Wars oyunlarına odaklanma” planları olduğunu söylediyse de, son zamanlarda yeni bir duyuru gelmedi.

- Reklam -

Star Wars oyunları üretme hakkı 2023’e kadar EA’de olsa da Lucasfilm’in diğer önemli serisi Indiana Jones’la ilgili güzel bir haber geldi. Bethesda’nın tasarlayacağı bir Indiana Jones oyunu duyuruldu. Üstüne üstlük, Bethesda’nın CEO’su ve The Elder Scrolls, Fallout gibi büyük serilerin baş yapımcısı Todd Howard’ın oyunu geliştiren ekibin başında olacağı açıklandı.

Beklediğiniz Star Wars oyunları var mı? Bethesda’dan bir Indiana Jones oyunu görmek için heyecanlı mısınız? Sizce bu haberle The Elder Scrolls VI kaç yıl ertelenmiştir? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Nme

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix 2021 Filmleri

Netflix 2021 Filmleri Tanıtım Videosu Yayında

She-Hulk Bölüm Sayısı Süresi

She-Hulk Dizisi Bölüm Sayısı ve Süresi Belli Oldu