in

Netflix Dizisi Narcos Video Oyunu Olacak

Netflix’in sevilen yapımlarından Narcos, video oyunu oluyor! Kuju tarafından geliştirilen oyun dizinin ilk sezonunu takip edecek.

Narcos
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in sevilen suç dizilerinden Narcos, şimdi de video oyunu olma yolunda.

Ağırlıklı olarak diziye bağlı ve Pablo Escobar ile DEA (Drug Enforcement Administration) arasındaki savaşı işleyecek oyun acımasız, sıraya dayalı, taktiksel bir strateji oyunu olarak duyuruldu. Oyun dizinin ilk sezonunun olaylarını ve zaman çizgisini takip edecek. Bu nedenle, Steve Murphy liderliğindeki DEA ajanlarını Kolombiya’da Escobar’ın peşinden giderken göreceğiz.

Oyun iki farklı bakış açısına sahip olacak yani Escobar’ın Medellin Karteli veya DEA olarak oynayabileceğiz. Tüm karakterler dizideki aktörlerin dış görünümlerine dayanacak. Escobar ve Murphy dışında El Mexicano, Peña ve Primo gibi diğer bilinen isimler de oyunda yer alacak. Bu karakterlerin her biri, oyun keyfini artırmak için kendi avantajlarına ve becerilerine sahip olacak.

- Reklam -

Ayrıca, oyundaki çeşitli durumlar için çeşitli kamera açıları olacak. Sahnenin bütününe daha iyi bakmak için kamera üçüncü kişiden kuş bakışı görüntüye geçecek.

Narcos serisinin üçüncü ve son sezonu 2017’de yayınlandı. Daha sonra Narcos: Mexico adlı bir yan dizinin çıkışına tanık olduk. İlk seri, Kolombiya’daki olaylara odaklanırken, yan dizi Meksika’daki yasa dışı uyuşturucu ticaretine odaklandı.

- Reklam -

Kuju tarafından geliştirilen oyun, 2019’un sonunda PS4, Xbox One, Switch ve PC platformları için piyasaya sürülecek.

Narcos yarattığı hayran kitlesiyle dizi sektöründe oldukça geniş bir yer kaplamıştı. Oyununun benzer bir başarı gösterip göstermeyeceği ise merakla bekleniyor.


* Phoebe Waller-Bridge, Artık Amazon İçin Üretecek

Ozan Ercan

2002 yılında İstanbul'da doğdum. Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi'nin dil bölümünden mezun oldum. Marmara Üniversitesi’nde Fransızca Öğretmenliği okuyor, günlerimi büyük oranda müzik dinleyerek ve kitap okuyarak geçiriyorum. Oscar Wilde ve That '70s Show seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AhmetUsay AhmetUsay dedi ki:

    Kar amacı gütmeli bir yanı varmış gibi geliyor. Büyük satar ve parasını yeriz. Diziyi ve Pablo Escobar paşamızı çok seven biri olarak bu konulara alet edilmesi çok yanlış buluyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Phoebe Waller-Bridge

Phoebe Waller-Bridge, Artık Amazon İçin Üretecek

Children of Morta

Children of Morta: Keyifli Bir Aile Hikâyesi