in ,

Jack Black’in Hayali “Red Dead Redemption” Filmi

Red Dead Redemption film uyarlaması, Jack Black’in hayallerini süslüyor. Ünlü sanatçı, sıradaki adaptasyon için dileğini açıklarken The Last of Us’ı da övmeden geçmedi.

Red Dead Redemption Film Jack Black
- Reklam -
- Reklam -

Red Dead Redemption film uyarlaması hakkında henüz kesinleşmiş bir haber yok. Ancak video oyunlardan perdeye taşınan yapımlarla adından söz ettiren Jack Black; The Last of Us’ın ardından hedefe RDR’nin alınması gerektiğini düşünüyor.

Jack Black, vizyona giren The Super Mario Bros. filmi için verdiği röportajda dizi ve film uyarlaması yapılan oyunlar hakkında konuştu. The Last of Us dizisinden övgüyle bahseden başarılı oyuncu Red Dead Redemption oyununu da beyaz perdede görmek istediğinden bahsetti.

The Super Mario Bros. filmi geçen günlerde izleyicilerle buluştu. Eleştirmenlerden karışık yorumlar alan filmde Bowser karakterini seslendiren Jack Black, uyarlama dünyasına taşınan oyunlar üzerine konuştu.

- Reklam -

Jack Black Super Mario Bowser

Eğer kaynak materyale sadık kalınırsa kendisinin de birçok platformda ele alınan yapımları beğendiğini aktaran Hollywood yıldızı HBO Max imzalı The Last of Us dizisini beğendiğini de ekledi:

“The Last of Us muhteşemdi. Kaynak materyale bu kadar sadık kalınmış olması inanılmaz. Her şey ufak birkaç dokunuş dışında oyundaki sahnelerin aynısı. Bütün ödülleri alır. Video oyununu storyboard gibi kullandıklarını görünce dedim ki, ‘Vay be, oyunun aynısı gibi görünüyor.’”

Dizi ve film sektöründe video oyunlarının daha fazla popülerlik kazandığından da bahseden Black, bu türe olan ilginin daha da artacağından emin.

“Önümüzdeki 20 ya da 30 yılda eğlence sektörünün nasıl değişeceğini görmek oldukça ilginç olacak. Bana kalırsa oyunlardan uyarlanan daha fazla hikâye göreceğiz.”

- Reklam -

Jack Black Bir Sonraki Uyarlamanın “Red Dead Redemption” Filmi Olmasını İstiyor

Beyaz perdede ya da ekranda görmek istediği bir sonraki oyundan da bahseden Jack Black, Rockstar Games imzalı Red Dead Redemption’ı da perdede görmek istiyor. Black, bu uyarlamanın The Last of Us’a kıyasla daha iyi bir hikâyeye sahip olduğunu da ekliyor.

Black’in de dikkat çektiği üzere sinema ve dizi sektöründe oyunlardan uyarlanan yapımlar giderek popülerlik kazanıyor. İkinci filmi için onay alan Detective Pikachu ve Sonic the Hedgehog gibi yapımlar son zamanlarda oyunlardan uyarlanan filmler furyasını yeniden canlandırmıştı. The Prince of Persia, Pixels gibi filmler de izleyicilerle buluşmuştu.

Red Dead Redemption Film Uyarlama

Animasyon tarafında ise Arcane ve Cyberpunk: Edgerunners yapımları oyunların hayranlarını heyecanlandırmayı başarmıştı. Geçen ocak ayında proje sorumlusunun yapımdan ayrıldığı Netflix’in Assasin’s Creed dizisi ise zor günlerden geçse de serinin hayranlarının karşısına çıkmak istiyor. Sony’nin imzasını taşıyan ve Amazon Prime Video’nun yeşil ışık yaktığı God of War dizisinin çalışmalarına başlanacak. Geçen aylarda yapılan açıklama ile projenin başına Zaman Çarkı dizisini uyarlayan Rafe Judkins getirilmişti.

Siz Jack Black’in açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Red Dead Redemption film uyarlaması fikrine nasıl yaklaşıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: IGN

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ilkaysf ilkaysf dedi ki:

    Red Dead Redemption keşke yapılsa.

  2. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Muhteşem olurdu. Jack Black’i de bir ayrı severim bu arada. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stranger Things Animasyon Dizisi Yolda

Netflix’ten “Stranger Things” Animasyon Dizisi Geliyor

26. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Ödülleri

26. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nde Verilecek Ödüllerin Sahipleri Belli Oldu