in

Reigns: Game of Thrones Duyuruldu

Başarılı kart oyunu Reigns, Game of Thrones temalı yepyeni bölümüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

reigns game of thrones
- Reklam -

Eğer video oyunlarıyla az çok haşır neşir oluyorsanız geçtiğimiz şu son bir-iki yıl içerisinde PC ve telefonlara “hüküm süren” Reigns adlı küçük mucizeyi de duymuş olabilirsiniz. Temelde çok basit bir kart oyunu olmasına rağmen içerdiği komedi unsurları, kararlarımız sonrasında maruz kalmak zorunda kaldığımız çeşitli ölümler, açılabilir yeni karakterler, “666” unsuru ve beklenmedik olaylarla sizi kendisine bağlamayı kısa sürede başarıyordu Reigns. Ardından gelen devam oyunu Reigns: Her Majesty ilki kadar başarılı olmasa da ilk oyunun güzel anıları hatırına bizleri bir süre daha oyalamıştı tahtımızın üstünde.

İşte şimdi bu bağımlılık yapıcı oyun, G.R.R. Martin’in ünlü serisi Game of Thrones‘la buluşuyor. HBO ve Nerial Games işbirliğiyle hazırlanan oyunda Cersei Lannister, Jon Snow, Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister ve Sansa Stark gibi karakterleri yönetip mümkün olabildiğince uzun bir süre hüküm sürmeye ve ölmemeye çalışacağız. Tabii bu arada diğer karakterlerle olan politik ilişkilerimize de dikkat etmemiz gerekecek.

Reigns: Game of Thrones‘un serinin önceki oyunlarına nazaran daha büyük, daha derin olacağını açıklayan Nerial Games, ayrıca bizi bekleyen çeşitli mini-oyunların bulunacağını da müjdelemiş. Hepsinin bir bedeli olacak elbette. Son olarak, oyunda Ramin Djawadi tarafından dizi için bestelenen orijinal müzikler kullanılmış.

- Reklam -
- Reklam -

PC (Steam), Android ve iOS için duyurulan oyun şu anda ön siparişte. Dilerseniz Steam üzerinden 8,20 TL’ye şimdiden satın alabilirsiniz. Oyunun çıkış tarihiyse 18 Ekim

YouTube video

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AliCagan4235 AliCagan4235 dedi ki:

    Mobilde diye hiç heyecanlanmadım.

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    Haberde de belirttiğim gibi, PC’ye de geliyor. Hatta 8 küsur liraya ön siparişe açılmış Steam’de. Önceki oyunlar da PC’ye gelmişti zaten.

  3. Avatar for AliCagan4235 AliCagan4235 dedi ki:

    gözden kaçırmışım sanırım teşekkürler.

  4. Avatar for Nemo Nemo dedi ki:

    Reigns bayadır merak ettiğim bir oyun. Bi’ ara ona girişirim, sonra bu GoT versiyonuna dalarım. Güzel oldu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

son zaman ajani doctor who ust

Doctor Who “Esintili” Bu Yerli Kitap Çok Konuşuluyor

yaşamayanlar blutv

Türk Vampir Dizisi “Yaşamayanlar”ın Yayın Tarihi Duyuruldu