in ,

Yeni “RoboCop” Oyunu “Rogue City” Geliyor: Oynanış Fragmanı Yayınlandı

RoboCop: Rogue City için oynanış fragmanı yayınlandı. Oyun, orijinal filmin başrolü Peter Weller’a bir kez daha RoboCop’ın sesi olma fırsatını veriyor.

RoboCop: Rogue City Oynanış Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

RoboCop: Rogue City oynanış fragmanı paylaşıldı. Oyuncuları bir kez daha suç dünyasına davet eden yapım, sırtını filmin başrol sanatçısına dayamasıyla da dikkat çekiyor.

Nacon’ın etkinliğinde The Lord of the Rings: Gollum oyunuyla birlikte paylaşılan bir başka video oyun RoboCop: Rogue City oldu. Yeni RoboCop yapımı, oyunculara yarı insan ve yarı makine olan bir polis kahramanını deneyimleme fırsatı sunuyor. Suçların araştırıldığı, kötülerin vurulduğu ve park cezalarının dağıtıldığı yapım için yayınlanan oynanış fragmanı, oyuna dair yeni görüntüler de içeriyor.

İlk defa 1987 yılında izleyicilerle buluşan RoboCop, Paul Verhoeven tarafından yönetilen ve Edward Neumeier ile Michael Miner’ın senaristliğini üstlendiği bir bilimkurgu ve aksiyon yapımı olarak dikkat çekmişti. Zaman içerisinde bir tür külte dönen filmde, başkarakteri seslendiren Peter Weller da aynı rolü seslendirmek için bir kez daha mikrofonun başına geçiyor.

- Reklam -

RoboCop: Rogue City Oynanış Fragmanı

RoboCop markası altında 1987, 1990, 1993 ve 2014 tarihlerinde toplam 4 film ve TV için 4 ayrı dizi geliştirildi. Animasyonlara, video oyunlara ve remake’lere konu olan yapım popüler kültürün de önemli IP’lerinden biri hâline geldi.

RoboCop: Rogue City Oynanış Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Birinci şahıs nişancı oyunu olarak tanımlanan yapımın fragmanı; sahipsiz kalmış Detroit şehrinde suçluların peşine düşen Alex Murphy’yi gösteriyor. Tanıtımda RoboCop, bir tür dedektif gibi atari salonunun bodrumundaki uyuşturucu sığınağını ortaya çıkarıyor. Videonun devamında gürleyen Auto 9 tabancasıyla bazı sokak serserilerine ateş ediyor ve ardından hafif makineli tüfeğini kullanmaya başlıyor.

- Reklam -

Oynanış için yaş sınırlaması da olan yapım, yılın merakla beklenen oyunları arasında bulunuyor. 75 yaşındaki aktör Peter Weller’ın başkarakterin sesi olarak oyundaki yerini aldığı yapım, sırtını orijinal film üçlemesine dayıyor.

RoboCop: Rogue City

Eylül 2023 tarihinde PlayStation 5, PC ve Xbox Series X platformlarında piyasaya sürülecek. Nacon, oyunun daha önce Nintendo Switch için de geliştirilen bir sürümünün olduğunu duyurmuştu. Ancak Switch için herhangi bir güncelleme paylaşılmadı.

Sizin Rogue City için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla oyun haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tarsus Gizemli Ev Satılıyor

Komplo Teorilerinin Odağı Olmuştu: Tarsus’taki ‘Gizemli Ev’ Satışa Çıkarıldı

Creed Anime Dizisi Geliyor: Michael B. Jordan'dan Yeni Hamle

Michael B. Jordan’ın “Creed” Evreni Anime Dizisi ile Genişleyecek