in

Spider-Man: Miles Morales Oyunu Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

Spider-Man: Miles Morales oyununa ait yüksek çözünürlükte yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Insomniac Games, yanlış anlaşılan bir konuya da açıklık getirdi.

Spider-Man Miles Morales oyun
- Reklam -
- Reklam -

PlayStation 5 için duyurulan yeni Örümcek Adam oyunu Spider-Man: Miles Morales için yüksek çözünürlüklü ekran görüntüleri paylaşıldı. Oyun geliştiricisi Insomniac Games, ilk duyurulduğu andan bu yana oyunun bir genişleme paketi olacağı yönündeki söylentilere de açıklık getirdi.

11 Haziran gecesi gerçekleştirilen PlayStation 5 etkinliğiyle birlikte aylardır merakla beklenen konsol tasarımı nihayet görücüye çıktı. Bununla birlikte oyunların tanıtıldığı etkinlikle birçok sürpriz yapım da vardı. Muhtemelen bunların en başında Spider-Man’in yeni oyunu Miles Morales geliyordu.

Birçok oyuncu için sürpriz şekilde duyurulan oyun, Spider-Man: Into the Spider-Verse animasyon filminde de başrolde olan Miles Morales karakteri odaklı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

- Reklam -

Spider-Man Miles Morales oyun

Peter Parker’ın yerini alan Miles Morales odaklı oyun için yayınlanan yeni yüksek çözünürlüklü ekran görüntüleri, karakterin Manhattan’daki halini ve yeni Örümcek Adam güçlerini sergilmesini gösteriyor. Aynı zamanda yeni yayınlanan görüntüleriyle birlikte Peter Parker’dan alışık olduğumuz güç, hız, dayanıklılık, örümcek hislerine ek olarak iki farklı güç de resmi olarak ortaya çıkmış oldu: Venom Blast (bioelektrik zehir patlaması) ve genç kahramana bir görünmezlik sağlayan aktif kamuflaj yeteneği.

Insomniac Games: “Spider-Man: Miles Morales bir genişleme paketi olmayacak”

Başlangıçta bir genişleme paketi olarak duyurulan oyunla ilgili de daha sonrasında Insomniac Games tarafından bir düzeltme yayınlandı. Özellikle oyunun videosunun ortaya çıktığı ilk gün, genişleme paketi ve DLC olacağıyla ilgili söylentilerle birçok hayranın sevinci yarım kalmıştı. Neyse ki bu iddialar son açıklamayla birlikte yalanlanmış oldu. Stüdyo, oyunun tamamen bağımsız bir yapım olarak geleceğini duyurdu.

Spider Man Miles Morales oyun 1

- Reklam -

Insomniac Games ayrıca, Spider-Man: Miles Morales ile ilgili oynanış detaylarının ve teknik ayrıntıların ilerleyen zamanlarda duyurulacağını açıkladı.

Peki oyun ne zaman çıkacak? PlayStation 5 için geliştirilen oyunların eski nesil konsollara uyumlu olup olmayacağı ve hangi tarihte çıkacağı henüz bilinmiyor. Ancak yıl sonuna doğru çıkması beklenen PlayStation 5 ile birlikte çıkış oyunu olarak aynı anda piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

Spider-Man Miles Morales oyun

Oyuna ait yeni ekran görüntüleri siz nasıl buldunuz? Etkinlik başında gelen açıklama sizleri mutlu etti mi? Oyuna ve PlayStation 5’e dair yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* PlayStation 5 Oyunları ve Lansman: Ne Umduk, Ne Bulduk?

Kaynak: cbr

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Elisabeth Moss The Handmaid’s Tale Run Rabbit Run

Run Rabbit Run Başrolü Elisabeth Moss Oldu

Mars Şehri Dubai Koloni

Mars Şehri Projesi Dubai Çöllerinde Hayata Geçiyor