in

Suicide Squad Oyunu Geliyor: Rocksteady Sızıntıları Doğruladı!

Söylentiler ve sızıntılar doğru çıktı. Rocksteady Studios, DC evreninde geçecek yeni Suicide Squad oyununu duyurdu.

Rocksteady suicide squad oyunu
- Reklam -
- Reklam -

Söylentiler ve sızıntılar haklı çıktı. Rocksteady Studios, DC evreninde geçecek yeni Suicide Squad oyununu açıkladı. Ancak detaylar için biraz daha beklememiz gerekecek.

Bazıları için sürpriz olabilecek bu hamlenin ayak sesleri aslında aylar öncesinden duyulmaya başlanmıştı. Biz de 23 Haziran 2020 tarihli haberimizde, Rocksteady’nin Suicide Squad temalı bir oyun üzerine çalıştığına dair çok ciddi ibareler olduğunu yazmıştık. Hatta haberimizde DC’nin 2020 Ağustos’ta gerçekleştireceği DC FanDome etkinliğinde oyunun açıklanmasının beklendiğini de belirtmiştik. Tahminlerimizin doğru çıkması bir yana, Rocksteady’nin Batman: Arkham serisi sonrası bir kez daha DC evrenine eğiliyor oluşu oldukça heyecan verici.

Rocksteady, dün yaptığı Twitter paylaşımında, “Hedefe kilitlenildi,” deyip, DC FanDome etkinliğini ve 22 Ağustos tarihini işaret etmiş:

- Reklam -

Buraya kadar her şey normal. Fakat işin asıl eğlenceli kısmı paylaşılan görselde yatıyor.

Ön bilgi olarak şu notu verelim: Yakın zamanlarda gelen son duyumlar oyunun isminin “Suicide Squad Kill The Justice League” olduğunu iddia ediyordu. Bu bilgiyle Rocksteady’nin Twitter paylaşımındaki görsele baktığınızda, görsel ve oyunun ismine dair yapılan spekülasyonlar yapboz parçaları gibi uyumlu görünüyor. Suicide Squad logosunun Superman’in siluetini hedef aldığı bu görsel oyunun ismini açık etmese de, konusunun Suicide Squad vs Justice League taraflarında olduğuna dair güçlü bir algı oluşturmaya yetiyor da artıyor bile.

- Reklam -

Suicide Squad vs Justice League

Şöyle bir adım geri çekilip bu temayı biraz düşünelim. Warner Bros.’un başarısız Justice League filminin geride bıraktığı kekremsi tadı kırmak için (hayranlarının da baskısıyla) Zack Snyder’ın Justice League kurgusunu önümüzde sene ayrı bir film olarak yayınlamayı planladığını biliyoruz. James Gunn’ın Suicide Squad filminin de ufukta göründüğü de aklımızdan çıkmayan bir gerçek. DC hayranlarının merakla beklediği bu iki filmi oyun dünyasına taşımaya karar verdiğinizde, bu birbirinden merak uyandırıcı iki süper kahraman ekibini tek bir oyunda birbirleriyle çarpıştırmak kadar dahiyane bir fikir olabilir mi?

suicide squad oyunu

Warner Bros. ve Rocksteady’nin yönetim kurulu toplantılarında bunun ne kadar iyi fikir olduğunun yüksek sesle dile getirildiğini, toplantının alkışlarla kesildiğini, toplantı sonrası terasta kutlama yapıldığını hayal etmek hiç zor değil. Tamam kabul, kutlama kısmı biraz abartı olabilir…

Şimdilik elimizdeki bilgiler bununla sınırla ama 22 Ağustos’ta Rocksteady’nin bize ne gibi sürprizler hazırladığını öğreneceğimiz için heyecanlıyız. DCFanDome’un daha birçok sürprize ve açıklamaya gebe olduğunu da hesaba katarsak, bu tarihi not etmek için yeterli sebebimiz var diyebiliriz. Bekleyip görelim bakalım.

Sizce Rocksteady’nin Suicide Squad oyunu beklenen ilgiyi görecek mi? Çıkış tarihi için tahminleriniz neler? Gelin Kayıp Rıhtım Forum’da değerlendirelim.


* Zynga, Türk Oyun Şirketi Rollic Games’i 168 Milyon Dolara Satın Aldı

Kaynak: Ign

Ufuk Yasin Yurtbil

Hikaye anlatıcısı, okur-yazar-inceler, sinemasever, birincilik ödüllü amatör bir öykü yazarı, hayatı dolu dolu yaşamaya hevesli, öğrenmeye aç bir ruh. Meslekten inşaat mühendisi, doğuştan hayalperest, bir tutam bilimkurgu/fantastik kurmaca.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the matrix simülasyon

Lilly Wachowski: “Matrix Transseksüellik Metaforlarıyla Dolu Bir Seri”

Karanlığın Gözleri - Dean Koontz

Karanlığın Gözleri: Dean Koontz’un Korona ile Yeniden Gündem Olan Kitabı Türkçede