in

Ninja Kaplumbağalar Evreninde Geçen “God of War” Büyüklüğünde Bir Aksiyon RPG Oyunu Geliyor

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin oyun oluyor. Ninja Kaplumbağalar evreninde geçecek büyük bütçeli bir aksiyon rol yapma oyunu geliyor.

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin Oyun Oluyor
- Reklam -
- Reklam -

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin çizgi romanı oyun oluyor. Sinema filmleri, çizgi romanları, animasyonları ve oyunlarıyla dünyaca ünlü seri, yeni bir macera ile geri dönüyor.

IDW Publishing tarafından 2020’de beş sayılık bir mini seri olarak yayımlanan çizgi roman, ekibin hayatta kalan son üyesinin hikâyesini anlatıyor. Şehirdeki son mücadelelerinde üç kardeşini kaybeden ve ilk başta gizemli olarak kalan üye, yüzleşmesi gereken yıkıcı bir düşmanla karşı karşıya kalıyor. Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin, serinin eski okurları için nostaljik bir yolculuk sunarken, yeni okuyucuları da hikâyeye çeken bir çizgi roman olarak yorumlanıyordu.

İşte şimdi bu hikâye bir oyuna uyarlanıyor. Paramount Global’de oyunlardan ve gelişen medyadan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Doug Rosen’e göre The Last Ronin video oyunu uyarlaması, çizgi romanlardaki tipik renkli Ninja Kaplumbağaların daha karanlık ve daha olgun bir yorumu olacak. Rosen, yaklaşmakta olan üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyununu Sony’nin son God of War oyunlarına benzetti ve gelecekte geçen orijinal öykünün ruhunu yakalamaya çalışacağını ifade etti.

- Reklam -

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin Oyun Oluyor

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin Oyunu AAA Kalitesinde Olacak

Geçen yıl çıkan Shredder’s Revenge gibi birçok Ninja Kaplumbağalar oyunu genellikle dört kaplumbağanın tümü ve bazen müttefikleri Splinter, April O’Neil ve Casey Jones karakterlerini yönetmeye imkân sunardı. Ancak The Last Ronin tek karakterli bir oyun olacak. Rosen, diğer karakterlerin çizgi roman dizisinin gidişatına benzer şekilde geri dönüş sekanslarında oynanabileceğini öne sürse de, birincil eylemin hayatta kalan tek kaplumbağayı merkez aldığı söyleniyor.

Yeni oyunun daha yaşlı bir oyuncu kitlesini hedeflediği belirtiliyor. Ancak şu an için yeni oyunla ilgili herhangi bir çıkış tarihi yok. Video oyunu uyarlaması şu anda isimsiz bir stüdyo tarafından geliştiriliyor. Çıkması için muhtemelen birkaç yıl geçmesi gerektiğini belirten Rosen, Tribute Games ve DotEmu tarafından geliştirilen Shredder’s Revenge ve Digital Eclipse tarafından geliştirilen Cowabunga Collection gibi projelerle, The Last Ronin’i oyun haline getirmek için doğru ortakları bulduklarını belirtti. Ayrıca, iddialı bir AAA video oyunu da geliştireceklerini sözlerine ekledi.

- Reklam -

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin Oyun Oluyor

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarında oynanabilecek.

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin çizgi romanını okumuş muydunuz? Oyuna uyarlanacak olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ölümlü Dünya 2 Çekimleri

Ali Atay ile Feyyaz Yiğit’li “Ölümlü Dünya 2” Filminde Çekim Tarihi Belli Oldu

Justin Roiland Aile İçi Şiddet

“Rick and Morty”nin Yaratıcılarından Justin Roiland’a Yöneltilen Aile İçi Şiddet Suçlamaları Düştü