in

The Last of Us 2 Çıkış Tarihi Duyuruldu

Hayranların merakla beklediği The Last of Us 2 oyunundan fragman ve çıkış tarihi geldi. Asıl sevindirici haber ise Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleri oldu.

the last of us 2
- Reklam -
- Reklam -

Naughty Dog firmasının geliştirdiği The Last of Us oyunun merakla beklenen devam bölümü sonunda ufukta gözüktü. PlayStation’ın en popüler oyunlarından birisi olan The Last of Us 2 nihayet devam ediyor.

2018’deki E3 fuarından beri oyun hakkında güzel bir bilgi alamamıştık. Sonunda oyunun çıkış tarihi şahane bir fragmanla birlikte geldi. PS4 için özel olarak geliştirilen oyundan son detayla State of Play etkinliğinde duyuruldu.

The Last of Us 2 Fragmanı

YouTube video

- Reklam -

Beklenenden daha yakın bir tarihte çıkacağını duyurarak hayranlarını sevindiren oyunun çıkış günü 21 Şubat 2020 olarak açıklandı.

4 farklı seçenekle çıkış yapacak oyun Standat Edition, Special Edition, Collector’s Edition ve Ellie Edition seçenekleriyle geliyor. Standart versiyonu 60 dolar olan oyun, Special Edition’da kırk sekiz sayfalık özel kitapçıkla 80 dolardan alıcı bulacak.

Koleksiyonculara özel olarak geliştirilen 170 dolarlık üçüncü versiyonda, özel kitapçığın yanında bir teşekkür mektubu, Ellienin bilekliği, figür ve rozetler var. Asıl merak edilen Ellie Edition ise 230 dolar. Collector’s Edition içeriğini aynen koruyan bu versiyonda, Ellie’nin sırt çantası, oyun müziklerini içerek plak ve çıkartma seti var.

- Reklam -

Çıkış tarihi ve fiyatlardan sonra, en çok merak edilen mesele ise oyunun dil desteği üzerineydi. Bu konuda da güzel haberlerimiz var. Türkçe dublaj ve Türkçe altyazılı seçenekle karşımıza çıkacak oyun için heyecanlanmamak için hiçbir seçeneğimiz yok.

Görünen o ki Naughty Dog, yıllar süren hasret öncesi dersine iyi hazırlanmış.


* Joker, Vizyondan Önce Filmekimi’nde Gösterilecek

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

14 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Ben çok heyecanlıyım ama kız ilkokula başladı. Hikayeden kopmadan akıcı şekilde nasıl oynayabilirim bilmiyorum.

  2. Avatar for Buyici Buyici dedi ki:

    Geceler sessiz, geceler dertsiz. :slight_smile:

  3. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Geceler hanımla Netflix :tired_face:

  4. Avatar for Buyici Buyici dedi ki:

    Multiplayer olmayacak çıkışında bence büyük handikap. Çünkü multiplayer çok eğlenceli çok farklıydı umarım yaza kadar çıkarırlar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

9 cevap daha var.

bright netflix kapak

Netflix Hisseleri Disney+ Sonrası Düşüşte

A Christmas Carol

A Christmas Carol Müzikal Oluyor