in

The Lord of the Rings: Gollum Türkçe Dil Desteği ile Geliyor

The Lord of the Rings: Gollum Türkçe dil desteği ile gelecek. Yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu, güncel konsolların teknolojilerini kullanarak gizlilik türüne taze bir soluk getirecek.

The Lord of the Rings: Gollum oyun Türkçe Dil Desteği
- Reklam -
- Reklam -

The Lord of the Rings: Gollum oyunu Türkçe arayüz ve altyazı desteğine sahip olacak. Daedalic Entertainment’ın hazırladığı yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu Steam sayfasına Türkçe desteği de eklendi. Oyunun seslendirildiği diller arasında ise, maalesef Türkçe bulunmuyor.

Gollum’un Yüzüklerin Efendisi eserlerinden önce yaşadıklarını anlatacak oyunda, Smeagol’ü kontrol ederek karakterin nasıl tanıdığımız hâline geldiğini de göreceğiz.

The Lord of the Rings: Gollum, Yeni Nesil Konsolların Gelişmiş Teknolojilerini Kullanacak

Yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu Türkçe Dil Desteği

- Reklam -

PC, XBOX One, PS4’le birlikte yeni nesil konsollar Xbox Series X ve PS5’e de çıkacak olan oyun ilk duyurulduğunda ana hatları belliydi. Ortalama bir oynanış süresine sahip olacaktı ve tanıdığımızdan farklı bir Gollum izleyecektik. Oyunun sanat yönetmeni Mathias Fischer, J.R.R. Tolkien’in Gollum’un görünüşüye ilgili net bir şey söylemediğini, karakterin zaman içerisinde değişen fiziksel özellikleri olduğunu söylemişti. Fischer’ın verdiği tek ipucu ise Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi üçlemelerinde Andy Serkis’in canlandırdığı Gollum’dan farklı bir yaratıkla karışılacağımızdı.

Oyunun en önemli özelliği de Smeagol ile Gollum arasındaki gidiş gelişler olacak. Bir yanda sakin, barışçıl eski hobbit Smeagol varken diğer yanda Yüzük için hayatını kaybetmeyi bile göze alan, kıymetlisiyle arasına girmeye cüret eden herkesi gözünü kırpmadan öldüren Gollum’u göreceğiz. Karakterin gidiş gelişleri ve bizim eylemlerimiz kimin daha güçlü olduğuna karar verecek ve oyunun gidişatı da böylece değişecek.

The Lord of the Rings: Gollum 2021 İçinde Çıkacak

Yeni konsolların sağladığı sıfıra yakın yüklenme süreleri ve gelişmiş kontrol mekanizmaları da oynanışı etkileyecek. Mordor’un geniş ve karanlık toprakları neredeyse sınırsız şekilde oyuncuya açık olacak. Ayrıca Gollum yoruldukça oyun kolunun hâkimiyeti zorlaşacak.

- Reklam -

The Lord of the Rings: Gollum oyun Türkçe Dil Desteği

Geliştirilmiş ışık ve gölge mekanikleri sayesinde de oyunun gizlilik kısımları çok daha zorlayıcı geçecek. Gollum’un, Karanlık Lord Sauron’un askerlerinden kaçarken doğal oluşmuş gölgeleri kullanması gerekecek. Oyunun yapay zekâsı ortamdaki doğal veya yapay ışık kaynaklarına göre aynı hareketlere farklı tepkiler verecek. Böylece oyunda ana tema olan gizliliğin tek tipleşmesi de engellenecek.

Yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu için heyecanlı mısınız? Türkçe dil desteği beklediğiniz diğer oyunlar neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bekliyoruz.

Kaynak: Sirus Gaming

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Sevki_Can Sevki_Can dedi ki:

    Bu oyunu çok merak ediyorum. Gollum çerçevesinden Orta Dünya’yı nasıl anlatacak bakalım. Güzel olur diye düşünüyorum. Umarım Orta Dünya ile ilgili Yüzüklerin Efendisi öncesine ve evrenin tarihine detaylı değinirler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kum Tefrikaları - Ömür İklim Demir | Yazarının Kaleminden

Kum Tefrikaları – Ömür İklim Demir | Yazarının Kaleminden

Christopher Nolan HBO Max Açıklaması

Christopher Nolan: “HBO Max, Dünyanın En Kötü Dijital Yayın Platformu”