in

The Walking Dead VR Oyunundan Ürpertici Fragman

The Walking Dead evreninin yeni VR oyunu The Walking Dead: Saints & Sinnerss, çıkışı ardından karanlık bir fragmanla geldi.

The Walking Dead: Saints & Sinners
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead: Saints & Sinners bu ayın 23’ünde SteamVR, Oculus Rift ve HTC Vive için çıktı. Yılın ilerleyen dönemlerinde de Playstation VR ve Oculus Quest’e gelecek. Skybound’un yeni projesi oyuncuları zombilerle ve kıyamet sonrası dünyanın diğer tehditleriyle baş başa kalma tecrübesini virtüel gerçeklikle yaşamaya davet ediyor.

“Aziz misin, günahkar mı? Bu yeni, parçalanmış dünyada yalnız değilsin. Yolculuğunda biçare yalnız insanlar  ve bir gün daha yaşayabilmek için birbirine kenetlenmiş gruplarla karşılaşacaksın. Şiddet, hastalık, kıtlık ve Ölüler başından eksik olmayacak. Kendi kendine hayatta kalmayı denesen de başkalarıyla birlikte çalışsan da hareketlerinin bir manası ve eylemlerinin hem seni hem etrafındaki dünyayı etkileyen sonuçları olacak.”

Yayınlanan fragmanda sel basmış bir şehirde sokakların arasında kürek çekerken bir binanın balkonunda etrafını saran zombilerden kurtulabilmek için son mermilerini harcayan insanları; sokağın karşısındaki evin verandasında ise kültleşmiş bir grubun infaz sahnesini ve kurbanın affediliş için yalvarmasını izliyoruz.

- Reklam -

Tabii ki The Walking Dead’ın alâmetifarikası olan hiç beklenmedik bir anda onlarca zombinin arasında hapsolup kurtulabilmek için elinizdeki kısıtlı imkanları kullanmak zorunda kalışınız da eksik değil.

The Walking Dead: Saints & Sinners Fragmanı

YouTube video

Oyunun grafikleri diğer VR ürünlerine kıyasla zayıf kalsa da yüzünüze yapışmış bir zombiyle uğraşırken “Sen niye gerçekçi değilsin ya?” diye düşünemeyecek kadar adrenaline boğulacak olmanız bu kusuru kapatacak gibi duruyor. Dünyanın sunduğu tek tehdit de bu değil; diğer insanların bu kez dişleriyle değil sizin elinizdekilerden farksız silahlarla saldırışı da bir o kadar sorun yaratacak. Oyunun ahlaki seçimlerinizi de önemseyecek olması size saldıran birisini öldürdükten sonra başınıza iş açılmasına da sebep olabilir.

- Reklam -

Oyun şu an SteamVR’da, Oculus Rift’te ve HTC Vive’da oynanmayı bekliyor. Playstation VR için Bahar ve Oculus Quest için de 2020’nin dördüncü çeyreği planlanan tarihler. VR mecrası The Walking Dead oyunlarının makus talihini yenebilir mi?

TWD evreninin sürekli genişleyişiyle ilgili düşünceleriniz neler? Kayıp Rıhtım Forum’da tartışalım.


* The Walking Dead: World Beyond Yayın Tarihi Açıklandı

Kaynak: Comic Book

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

inceleme lejyon 2 brandon sanderson

Lejyon: Kayıp Cesedin Peşinde – Sanderson Konuya Isınırsa

Yazarının Kaleminden: Model Evren

Yazarının Kaleminden: Model Evren