in

The Witcher Yeni Oyun Çalışmaları Cyberpunk 2077 Sonrası Başlayacak

The Witcher serisinde yeni oyun hazırlığı Cyberpunk 2077 yapımının piyasaya sürülmesinden hemen sonra başlayacak.

The Witcher Yeni Oyun
- Reklam -
- Reklam -

Andrzej Sapkowski’nin fantastik kitap serisinden uyarlanan The Witcher oyunlarına yeni halkalar ekleneceği bir süredir biliniyordu. Polonyalı oyun firması CD Projekt Red tarafından geliştirilen serinin yeni oyunları için ise henüz bir tarih verilmemişti. Sonunda sessizlik bozuldu ve bizleri yeniden Temeria’ya davet edecek oyunun Cyberpunk 2077’dan hemen sonra geliştirilmeye başlanacağı duyuruldu.

Cyberpunk 2077 sonrası geliştirilecek oyunun The Witcher 3: Wild Hunt ile doğrudan bağlantılı olmayacağı gelen ilk bilgiler arasında. Wild Hunt’ın yayınlanması üzerinden neredeyse 5 yıl geçti ve şirket, artık yeni bir Witcher oyunu için neredeyse hazır. CD Projekt Red, yeni The Witcher oyunu müjdesini nihayet oyuncularla paylaştı.

CD Projekt Red şirketinin başkanı Adam Kiciński, yeni oyunun geliştirme tarihinin çok da uzakta olmadığını belirtti. Kiciński, sıradaki The Witcher oyununun geliştirme sürecinin şu sıralar hazırlığını sürdürdükleri Cyberpunk 2077 oyununun yayınlanışından hemen sonra başlayacağını açıkladı.

- Reklam -

Yeni The Witcher Oyunu İçin Hazırlıklar Sonbaharda Başlayabilir

Cyberpunk 2077 oyunun çıkış tarihi en son yaklaşık 5 aylık bir erteleme alarak 17 Eylül 2020’ye atılmıştı. Henüz eylül ayına daha çok zaman var ve şirketler büyük yapımlarını Corona Virüsü nedeniyle ertelemeye devam ediyor. Bundan CD Projekt Red’in payını alıp almayacağı henüz belli değil. Ancak en iyi ihtimalle yeni Witcher oyununun hazırlıkları önümüzdeki sonbahar mevsiminde başlayacak gibi duruyor.

The Witcher Yeni Oyun

Yeni oyun, Wild Hunt’ın devamı olma özelliğini taşımayacağı için The Witcher 4 adıyla da anılmayacak. Haliyle oyunda karşımıza Rivyalı Geralt’ın çıkma ihtimali de bir hayli düşük. Geralt’ın oyunlardaki hikâyesinin tamamlandığı daha önce tekrar tekrar ifade edilmişti.

Yeni Witcher oyununa dair elimizde bundan başka da detay yok. Oyunun geliştirilme tarihi göz önüne alınarak yapılan tahminlerde, yapımın yeni nesil konsollarda da karşımıza çıkabileceği olasılıklar dahilinde.

- Reklam -

Şirket, Witcher ve Cyberpunk markalarını uzun süreler farklı şekillerde değerlendirmeye devam etmek istiyor.

Andrzej Sapkowski’nin eserlerinden uyarlanan The Witcher, şu sıralar Netflix’te 2. sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Dizinin yeni bölümlerinin çekimleri devam ediyor. Serinin kitapları ise ülkemizde Pegasus Yayınları tarafından dilimize kazandırılıyor.

The Witcher Yeni Oyun

Peki sizin yeni Witcher oyunlarından beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Andrzej Sapkowski’den Dizi Hakkında Samimi Röportaj

Kaynak: Games Radar

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for meetraolorin meetraolorin dedi ki:

    Ciri’yi kontrol ettiğimiz bir oyun ne güzel olurdu…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hayao Miyazaki ve Studio Ghibli, İlk Oscar Müzesi Sergisi

Hayao Miyazaki Filmleri Netflix’e Nasıl Geldi?

The Eyes of Darkness Dean Koontz Corona Virüsü

The Eyes of Darkness Kitabı Corona Virüsü’nü Öngörmüyor