in

The Witcher Serisi İçin Yeni Oyunlar Planlanıyor

CD Projekt Red, büyük başarı yakalayan ve yakında Netflix’te de göreceğimiz The Witcher evrenine ait yeni oyunlar üzerine çalışmaya istekli.

The Witcher
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher ana oyunlarının yanı sıra, karakterlerini başka oyunlarda da gördüğümüz bir seri. Son ziyaretlerden biri, Geralt’ın Monster Hunter World’e konuk olmasıyla gerçekleşmişti. Daha öncesinde Geralt’ı Soul Calibur 6’de de görmüştük. CD Projekt Red, yaptığı basın açıklamasında Witcher karakterlerini sadece konuk olarak görmeyeceğimizin sinyallerini verdi. Görünüşe göre, yeni oyunlar da gelecek!

Şirket, The Witcher’ın “keşfetmeye” devam etmek istedikleri iki markadan biri olduğunu söyledi. Beş yıldır yeni bir oyun görmemiş olsak da Gwent isimli kart oyunu ve onun mekaniklerini kullanan Thronebreaker, hayranların Witcher evreninin hikâyesine olan açlığını büyük ölçüde tatmin etmişti. Bu seferki bekleyiş beş yıl kadar uzun sürmeyebilir. 2019’un ilk yarısı adına yapılan basın açıklamasında şirketin “iki marka” üzerinden ilerleme politikası gideceğinden bahsedildi. Tabii ki CD Projekt Red’in “markaları” denince akla The Witcher ve çıkışını merakla beklediğimiz Cyberpunk 2077 geliyor. İki seri üzerinde farklı ekiplerin çalıştığının belirtildiğini de söyleyelim.

The Witcher

- Reklam -

Yapılan açıklamaysa şu şekilde:

‘Büyümeyi Devam Ettirmek İstiyoruz’

“Şirket, yakalanan bu büyümeyi ve aktifliği korumanın gelecekteki dünya standartlarında oyun geliştirme becerilerinin ve küresel çaptaki oyun camiasıyla olan etkileşimin sürdürülmesiyle alakalı olduğuna inanıyor. İki farklı markayı (Witcher ve Cyberpunk) farklı ekiplerle yürütmek şirketin aynı anda farklı projelere odaklanabilmesini ve rahatlıkla uzun vadeli planlar yapabilmesini sağlıyor.”
Basın açıklaması, seriye yeni bir oyunun eklenme ihtimalinin çok kuvvetli olduğunu gösteriyor. Yine de şirketin büyük bir tanıtım kampanyası yürüttüğü Cyberpunk 2077’nin çıkışından önce herhangi bir The Witcher oyunu duyurusu görmemiz de oldukça zor.

The Witcher oyun 3

Yeni The Witcher Oyunu Ne Zaman Gelebilir?

Cyberpunk henüz oyuncuyla buluşmamış olsa da videolarından gördüğümüz kadarıyla şirket, her yeni projesiyle önceden yaptıklarının üzerine koyarak ilerliyor. Cyberpunk 2077 oyununun Eylül 2020 tarihinde bizlerle olacağını belirtelim. Gelen son açıklamalar ise sıradaki Witcher oyununun geliştirilme aşamasının önümüzdeki sonbaharda başlayacağını gösteriyor.

- Reklam -

Ne dersiniz, yeni The Witcher oyunu da devrim niteliğinde özellikler getirir mi yoksa hayranlar olarak serinin mevcut halinden memnun musunuz?

İlk fragmanı yayınlanan The Witcher’ın Netflix’te yer alacak dizisinin 2019’un sonuna doğru karşımıza çıkacağını da hatırlatalım.

Dizi ve oyunla ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


The Witcher Dizisinin Başrolü İçin Netflix Tam 208 Aktörle Görüşmüş

Henry Cavill “Geralt Olmanın” Zorluklarından Bahsetti

Witcher: Bazı Şeyler Biter, Bazı Şeyler Başlar

Witcher: Dönüşü Olmayan Yol

Kaynak: ScreenRant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Bi sissoylu da yapsanız keşke be :frowning:

  2. Avatar for Vector Vector dedi ki:

    Geralt’ın hikayesi bitmiş olsa da keşfedilebilecek birçok hikaye barındırıyor olabilir Kıta. Ciri, Vesemir’in gençliği, isimsiz ve kendi yaratımımız olan bir witcher aklıma ilk gelenler.

  3. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Ağzından bal damlıyor kardeşim. Ama ben film olmasını tercih ederdim. :slight_smile:

  4. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Kitap aslında her şey olmaya açık. O mekanikler ile yapılacak bi oyunu oynamayı gerçekten isterdim. Sikke ile surlarda uçmak., adamları indirmek, sislerin içinde gizlenmek, at nalları ile tren gibi gitmek… ah ah witcher gibi de bi açık dünyası olsa. Düşünürken ağzımın suyu aktı.

  5. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Benim aklıma ya Assasins Creed ya da Devil may cry tarzı bir oyun geldi.

    Özellile Devil may cry oyununa benzerse yapılacak Combolar efsane olabilir. Allomansi bunun için elverişli. Gerçi bu sefer’de Teskinci ve Dumancıların görevi olmazdı. Devil may cry düz ilerliyen bir oyun olduğu için. Assasins tarzı olsa Kalaygözler eagle vison tarzı olabilir. Dumancılar ya da Sissoylular Garnizon askerlerini görünce daha az dikkat çekmek için bakır yakabilir. Hayali bile harika. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

joker ilk yorumlar

Joker Filminden İlk Yorumlar Gelmeye Başladı

Ben, Kirke - Ön Okuma

2018’in En İyi Fantastik Kitabı “Ben, Kirke” Türkçede