in

Dünyaca Ünlü Çizgi Karakter Tenten’in Maceraları Oyun Oluyor

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh oyunu için fragman yayınlandı. Moulinsart ve Microids, Tenten’i oyuncularla buluşturmaya hazırlanıyor.

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh
- Reklam -
- Reklam -

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh oyunu için geri sayım başladı. Moulinsart ve Microids ortaklığında geliştirilen oyun için ilk fragman ve resmi özet yayınlandı.

Belçikalı çizgi roman sanatçısı Hergé tarafından yaratılan Tintin; çizgi roman ve TV maceralarının ardından bu defa video oyun dünyasına adım atıyor. Bugüne dek dünya çapında 275 milyondan fazla kopya satan ve birçok kuşağın ikonik çizgi karakterleri yer alasında alan karakterden ilham alan  bu yeni video oyunu, pofuduk şapkalı ünlü muhabirin etkileşimli eğlence dünyasına dinamik bir ortak yapımcılık sayesinde geri dönüşünü işaret ediyor.

Tenten, Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh adlı oyunda sadık yoldaşı Milu ile sıradışı maceralar yaşayacak. Ünlü muhabir, Akdeniz’de dolaşırken Profesör Sarcophagus ile tanıştıktan sonra Firavun Kih-Oskh’un mezarını aramaya koyulur. Mezarda gizlenen karanlık sırlar nelerdir? Mısır’dan Hindistan’a, ardından Arabistan’a geçen Tenten ve Milu, kendilerini Doğu’da devasa bir uyuşturucu kaçakçılığı ağını araştırırken bulurlar.

- Reklam -

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh - Yeni Tenten Oyunu

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh Oyunu Ne Anlatıyor?

Oyun için yapılan tanıtımda şu ifadelere yer veriliyor:

“Tenten evreninin tüm yönlerine ve Hergé’nin büyük yaratıcı mirasının bir parçası olan sürprizlerle dolu bir hikâyeye sahip olan Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh, oyuncuyu gizemli bir Mısır’ın ve sonsuz güzelliğe sahip diğer diyarların kalbine sürüklüyor.

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh, macera ve araştırma oyunlarının en iyi öğelerini birleştirerek oyuncuyu bir araştırmacı / muhabir olmaya çağırıyor: ipuçları bulmak, sızarak araştırmak ve video sekansları, sızma aşamaları ve hatta uçak veya araba kovalamacalarıyla zenginleştirilmiş araştırma diyaloglarından yardım alarak şifreleri çözmek. Cigars of the Pharaoh, herkesin gerçek bir muhabir gibi macerayı yaşamasına izin vermek için benzersiz ve yenilikçi bir oyun deneyimi sunuyor!”

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh - Yeni Tenten Oyunu

- Reklam -

Yeni oyun için geçenlerde yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni Tenten oyunu, 2023 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam üzerinden satışa çıkacak. Ancak şu an için gün ve ay olarak bir tarih paylaşılmış değil.

Yeni Tenten oyunundan sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Gematsu

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sular Üstünde Gökler Altında - Kaan Murat Yanık

Kaan Murat Yanık’ın 15. Yüzyıl Okyanuslarında Geçen Tarihi Kurgusu “Sular Üstünde Gökler Altında” Çıktı

Yeni Doctor Who Spin-off Dizisi Geliyor

Yeni Bir “Doctor Who” Dizisi Geliyor: Yapım UNIT Birimine Odaklanacak