in ,

Uncharted Oyununun Sinema Uyarlamasında Başrol ve Vizyon Tarihi Netleşti

Sevilen video oyunu Uncharted için yapılan uyarlama filminde vizyon tarihi ve başrol nihayet netleşti! Spider-Man: Homecoming’in yıldızı başrol koltuğuna oturdu!

Uncharted
- Reklam -
- Reklam -

Sony Interactive Entertainment’ın sevilen oyun serilerinden Uncharted sinema filmine uyarlanıyor. Sony’nin açıklamalarına göre filmin vizyon tarihi ve başrol açıklandı bile!

Bir Uncharted filminin yolda olduğu uzun süredir konuşuluyordu. Ancak nihayet somut adımlar görme şansına eriştik. PlayStation konsolunda bol bol oynanan ve kendince sıkı takipçileri olan bu aksiyon oyunun film uyarlaması nihayet vizyon takvimini açıkladı.

Film 18 Aralık 2020′de sinemalarda olacak.

- Reklam -

Yönetmenliğini Dan Trachtenberg’ün yapacağı filmin senaryosu Jonathan Rosenberg ve Mark Walker’ın ellerine emanet. Peki ya başrol? Evet, meşhur Nathan Drake için konuşulan isim son Spider-Man filmiyle çıkışa geçen Tom Holland oldu!

Uncharted Tom Holland

- Reklam -

Filmin senaryosunun oyun serisine ne ölçüde sadık kalacağına dair henüz bir fikrimiz yok. Yapım süreci açısından nispeten talihsiz sayılabilecek bir evreden geçen ve sürekli ertelenen Uncharted’ı Shawen Levy’nin yönetmesi bekleniyordu. Levy projeyi bırakınca film sahipsiz kalmıştı. Dan Trachtenberg’ün göreve gelişiyle işler hızlanmış, başrol ve tarih de böylece netleşmiş olmuştu.

Bakalım nasıl bir uyarlama bizlerle olacak? Oyun uyarlamalarının çoğu zaman hayal kırıklığıyla sonlandığına dair yaygın bir görüş var. Dileriz Sony, Uncharted gibi bir markayı bu furyaya kurban etmez.

Sizin Uncharted uyarlamasından beklentileriniz neler? Forumlarımıza gelerek yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz!
Kaynak: io9


* Resmen Geliyor: Baldur’s Gate III, Google Stadia Etkinliğinde Duyuruldu!

* Amazon, Çalışanlarının Moralini Video Oyunlarla Yükseltecek!

* Conan Unconquered: Fethedilmenin Dayanılmaz Ağırlığı

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Çöp olmuş tamam izlemeye bile gerek kalmadı.

  2. Avatar for Buyici Buyici dedi ki:

    Neden öyle dedin ki şimdi bak keyfim kaçtı?

  3. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Avengers ve spider man filimlerin de hiç beğenmemiştim.Bu filimde de kötü oyunculuk olacak gibi.Ayriyetten bu kadar genç bir oyuncuyla başlamaları tamamen farklı bir uncharted yapacakları demek.

  4. Avatar for frht45 frht45 dedi ki:

    Oyunlardaki hikayeler çok iyiydi. Birebir uyarlama olursa tadından yenmez. Yok kendimizden bir şeyler katalım, şuda olsun derlerse batar tahminimce. Herkes oyundaki atmosferi bekleyecek ben bekliyorum. O aksiyon, kovalamacalar olmazsa olmaz. Film kaç dakika olacak acaba 90 dakika falan olmaz inş. 150 den aşağısı kurtarmaz.

  5. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Oyuna dair ara hikaye olur diye düşünüyorum.Onun dışında bu seri için büyük bir faciya olur yoksa

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

NASA

NASA, Uluslararası Uzay İstasyonu’nu Turizme Açacağını Duyurdu

bogazici nadir eserler koleksiyonu 3

Boğaziçi Üniversitesi’nin Gizli Hazinesi: Nadir Eserler Koleksiyonu