in

Yeni Hitman Oyunu Rafa Kalktı: IO Interactive’in Sıradaki Projesi “James Bond”un Köken Hikâyesi Olacak

Yeni James Bond oyunu için çalışmalar başladı. Yapımcı IO Interactive, beklenen Hitman oyunu yerine başka bir markaya odaklanmaya karar verdi.

Yeni James Bond Oyunu Yolda Hitman
- Reklam -
- Reklam -

Yeni James Bond oyunu IO Interactive’in sıradaki projelerinden birisi olacak. Hitman oyunlarıyla tanınan stüdyo, gelecek planlarında bazı değişiklikler yaptı.

IO Interactive tarafından geliştirilen James Bond oyunu çalışmaları sürüyor. Hitman geliştiricileri, efsanevi sinema karakterinin video oyunu endüstrisine özgü bir versiyonunu oluşturmayı hedefliyorlar. Ancak ne yazık ki Hitman’e bir süreliğine ara vermiş durumdalar.

IO Interactive’in üst düzey yöneticileri Christian Elverdam ve Hakan Abrak, geliştirilmekte olan projeleri hakkında birkaç detay paylaştılar. Eurogamer’a verilen bir röportajda Elverdam, stüdyonun James Bond’u oyunlarda “yeniden icat etmek” istediğini belirtiyor. Abrak ise bu durumu daha açıklayıcı bir şekilde paylaştı ve hedefin “TV ve filmler ve diğer şeylerin yanında durabilecek bir ürün” olduğunu iddia etti. Elverdram, Hitman’le ilgili olarak şunları söyledi:

- Reklam -

“Bir süre Hitman serisine ara verdik, çünkü şu anda büyük bir zaman dilimimizi başka bir ajan oyununa adıyoruz. Ancak, Ajan 47’ye geri dönmek için elbette niyetliyiz. Hitman serisi bu şirketin önceliklerinden biri ve kalbinde yer alıyor.”

Yeni James Bond Oyunu IO Interactive

Elverdam, James Bond oyununun bir “köken hikâyesi” olacağını vurguluyor ve bunun “bir film karakteri olmayan ancak kendi oyun karakteri olan Bond karakteri” oluşturmalarına yardımcı olacağını iddia ediyor. Şu an için 007 odaklı oyunun ne zaman çıkabileceğine dair ne yazık ki daha fazla bir ayrıntı paylaşmadılar.

Yeni James Bond Oyunu İkonik Karakterin Köken Hikâyesine Odaklanacak

Henüz adı belli olmayan Bond projesi, eski Square Enix yan kuruluşunda geliştirilen en az iki başlıktan bir tanesi. Diğeri ise Hitman markası ile yakından ilişkili olan isimsiz bir çevrimiçi fantastik oyun.

- Reklam -

IO ilk olarak üç yıl önce Project 007’yi duyurdu ve stüdyonun oyun için vizyonunun o günden bu yana değişmediği görülüyor. O zamanlar stüdyo oyunun James Bond için bir köken hikâyesi anlatacağını iddia etmişti ve stüdyonun yöneticilerinin en son açıklamaları, aynı yolda kalmış olduklarını gösteriyor. Bu oldukça ilginç bir ayrıntı çünkü gördüğümüz 007 oyunlarının çoğu, bir filmin uyarlaması veya ilgili materyalden türetilmiştir.

Yeni James Bond Oyunu IO Interactive Project 007

Tesadüf eseri Daniel Craig’in ayrılığından sonra yeni James Bond filminin de bir köken hikâyesi anlatacağı iddia ediliyor.

IO Interactive’in Hitman oyunu yerine sinemanın ünlü ajanına yönelmiş olmaları konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: XFire

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Başıma birşey gelmeyecekse Warren Ellis’in James Bond köken hikayesini anlattığı çizgiromanını epey sevdiğimi söyleyebilirim. Umarım o hikayelerin bir adaptasyonu olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Twister Filmi Yeniden Çekiliyor Daisy Edgar-Jones

1996 Tarihli “Twister” Filmi Yeniden Çekiliyor: Başrol Daisy Edgar-Jones’a Emanet

Ben Affleck DC Evreninde Film Yönetmek İstemiyor Batman

Oscar Ödüllü Yönetmen Ben Affleck, DC için Bir Film Yönetmeyi Asla Düşünmediğini Söyledi