in

CD Projekt Red Duyurdu: Yeni Witcher Oyunu Ön Geliştirilme Aşamasında

Yeni Witcher oyunu için bir güncelleme paylaşıldı. CD Projekt Red, hayranları tekrar The Witcher dünyasına konuk edecek yapımın ön geliştirme aşamasına geçtiğini açıkladı.

Yeni The Witcher Oyunu
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Witcher oyunu artık ön geliştirme aşamasında. CD Projekt Red ünlü oyun serisinin yeni adımı hakkında bir güncelleme paylaştı.

The Witcher serisi ve Cyberpunk gibi oyun dünyasında kendisine önemli bir yer edinen Polonyalı şirket CD Projekt Red geçen günlerde resmi sitesinde yaptığı güncelleme ile yeni gelecek Witcher oyununun araştırma aşamasından ön geliştirme aşamasına geçtiğini duyurdu. The Witcher evrenine farklı bir bakış açısı getireceği söylenen oyun ilk defa ana karakter olarak Rivyalı Geralt’ı konu etmeyecek.

Polonyalı yazar Andrzej Sapowski’nin kaleminden çıkan The Witcher serisini temel alarak ilk defa 2007 yılında bilgisayar oyuncularının karşısına çıkan Witcher, başarısıyla kısa zamanda adından söz ettirmeyi başarmıştı. 2015 yılında yayınlanan The Witcher 3: Wild Hunt ise çıktığı zaman en iyi oyun dalında ödülleri toplamış ve oyun dünyasına farklı oynanış mekanikleri getirmişti.

- Reklam -

CD Projekt Red: “Yeni Witcher Oyunu Ön Geliştirme Sürecine Girdi”

Yeni The Witcher oyunu

CD Projekt Red ise The Witcher serisinin başarısını devam ettirmek istiyor. Geçen aylarda şirket yeni bir Witcher oyununun geleceğini resmi bir poster ile duyurarak oyuncuları heyecanlandırmıştı. Konuya dair detaylı bilgiler vermekten kaçınan şirket, oyuna dair güncellemeyi takipçileri ile paylaştı. Firma yöneticisi Adam Kicinski’nin yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Geçmişimizi bu derece şekillendiren bir evreni tekrardan ziyaret etmekten dolayı oldukça heyecanlıyız. Şu anda oyuna dair araştırma sürecimizi tamamladık ve yeni Witcher efsanesini geliştirme sürecine aldık. Bundan böyle harcama masraflarımızda oyunun geliştirme süreci de yer alacak.”

- Reklam -

Diğer taraftan CD Projekt Red oyuna dair detaylı bilgiler vermekten kaçınıyor. Ancak gelecek Witcher yapımının görsel tasarımda büyük yenilikler getiren Unreal Engine 5 motoru ile geliştirileceği söylentiler arasında. Bununla birlikte daha önceki Witcher oyunlarına benzer olarak açık bir dünyada geçeceği bilinen yapım hayranları şimdiden heyecanlandırıyor.

Netflix üzerinden izleyicilerle buluşacak The Witcher dizisinin 3. sezon çekimleri devam ederken evren büyümeye devam ediyor. Henry Cavill’ın başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezonunun ne zaman çıkacağı ise henüz bir netlik kazanmadı.

Siz yeni Witcher oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Ign

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Birleşik Krallık'ta Ücra Bir Okula Müdür Aranıyor

Birleşik Krallık’ın 5 Öğrencili Ücra Adasındaki Okula Müdür Aranıyor: Maaş Yıllık 61 Bin Sterlin

Star Wars: Young Jedi Adventures Dizisi Geliyor

Yeni Yıldız Savaşları Dizisi “Star Wars: Young Jedi Adventures” Geliyor