in

Rowling’in Filme Uyarlanan “Üç Kardeşin Hikâyesi” Masalı Artık Türkçe Altyazılı!

İlk defa Harry Potter ve Ölüm Yadigarları’nda karşımıza çıkan “Üç Kardeşin Hikâyesi”, Husson University’de bir grup öğrenci, tarafından kısa filme uyarlandı. 

uc kardes turkce altyazi
- Reklam -
- Reklam -

Warner Bros.‘un desteği ve onayıyla ortaya çıkan bu 24 dakikalık film, bizlere hikayeyi Ölüm Yadigarları filminde göremediğimiz yanlarıyla sunuyor! İlk defa Mayıs 2014’te Husson University’deki Gracie Theatre‘da gösterilen Üç Kardeşin Hikâyesi kısa filmi, geçtiğimiz hafta ise internette görücüye çıktı!

Fantastik Canavarlar‘ın haberine göre, film Büyücülük Dünyası‘nın resmi bir parçası olarak duyuruldu. Okul yönetimi tarafından da gurur kaynağı olarak gösterilen filmin fragmanı 80,000 kişi tarafından izlenmişti.

İşte bu şahane filmi Türkçe altyazılı olarak hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -
- Reklam -

YouTube video

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

american gods mcginnis

Üç Neil Gaiman Kitabı Daha Retro Kapaklarla Yeniden Basılıyor

2001 bir uzay destani ust

2001: Bir Uzay Destanı, Bilimkurgu Klasikleri’nde!