in , ,

Bir Game of Thrones Hayranı, Gerçek Boyutlarda Drogon Heykeli Yaptı

Bir Game of Thrones hayranı, Daenerys Targaryen’in yaşayan son ejderhası olan Drogon’un birebir boyutlarında metalden bir heykelini yaptı.

Game of Thrones Drogon heykel
- Reklam -
- Reklam -

Kendini işine adamış bir Game of Thrones hayranı, tüm Daenerys Targaryen hayranlarının görmesi gereken gerçek boyutlarda inanılmaz bir Drogon heykeli yaptı. Yaşayan son ejderha olarak da bilinen Drogon’un metalden oluşan bu çarpıcı replikasını hazırlayan Kevin Stone, bir videoda söz konusu yaratım sürecini de anlattı.

George R.R. Martin’in kaleme aldığı Buz ve Ateşin Şarkısı serisi, özellikle Nisan 2011’de HBO’da yayınlanan ilk sezonu sonrası dünya çapında inanılmaz bir hayran kitlesine kavuştu. İlk kitabı Taht Oyunları ile aynı ada sahip olan dizisi toplam 8 sezon sürmüş ve 73. bölümüyle 19 Mayıs 2019’da final vermişti.

Dizinin özellikle son sezonu her ne kadar hayal kırıklığı olarak tanımlansa da, gerek aldığı ödüller gerekse dizi tarihi boyunca ulaşılabilen en büyük hayran kitlelerinden birini yakalaması ile akıllarda yer edindi. Hâlâ popüler kültürün en önemli işleri arasında yer alan serinin yine HBO’da yayınlanacak yan hikâyeleri de hazırlık aşamasında. Şu anda bir çıkış tarihi olmamasına rağmen, Targaryen dönemini anlatacak olan House of the Dragon’un bu yıl içinde prömiyeri yapması bekleniyor.

- Reklam -

Game of Thrones, içerdiği karakterler ve özellikle içerisinde yer alan yaratıklar ile dizi tarihinde önemli bir yer bıraktı. Bunlar arasında en önemli olanları da tartışmasız olarak ejderhalardı. Daenerys Targaryen’ın sahip olduğu Rhaegal, Viserion ve Drogon adlı üç ejderha, dizinin yayın süresi boyunca önemli roller oynadılar. Ancak finalde aralarında sadece biri hayatta kalabildi. O da en güçlüleri olan Drogon’du.

İşte bu ejderha, oldukça yetenekli bir Game of Thrones hayranının ellerinde özel bir işçilik ile gerçek boyutlarda hayat buldu. Metal heykeltıraş Kevin Stone, etkileyici ayrıntılara sahip bir Drogon yarattı. Bu süreç, WanderVision BC tarafından paylaşıldı ve yaratım süreci de Stone tarafından anlatıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Game of Thrones Ederhası Drogon Hazırlanış Süreci | İZLE

YouTube video

Daenerys’in favorisi olan Drogon, serinin sonunda ayakta kalan ve ilk başlarda isyan etse de annesine en bağlı olan ejderhaydı. Viserion ve Rhaegal’in ölümlerinin ardından, Jon Snow onu öldürdükten sonra Dany’nin cansız bedenini Westeros’tan uzaklaştıran da kendisiydi. Ayrıca Demir Taht’ı öfkeyle eritmesiyle ünlüdür. Tüm bunları göz önünde bulundurarak, Stone’un inanılmaz projesi için Drogon’u seçmesine şaşmamalı.

Sizler metalden oluşan Drogon replikasını nasıl buldunuz? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fatma Girik Vefat Etti

Fatma Girik Hayatını Kaybetti: Yeşilçam’ın Mavi Gözlü Yıldızı Aramızdan Ayrıldı

Tavuklar Firarda 2 Chicken Run: Dawn of the Nugget

Tavuklar Firarda 2 Kesinleşti: “Chicken Run: Dawn of the Nugget” Geliyor