in ,

Pokémon Fosil Müzesi Dijital Ortamda Ziyarete Açıldı

Pokémon Fosil Müzesi sanal ziyarete açıldı. The Pokémon Company ve Toyohashi Doğa Tarihi Müzesi ortaklığında düzenlenen sergi kasım ayına dek hayranlarını bekliyor.

Pokémon Fosil Müzesi dijital
- Reklam -

Pokémon Fosil Müzesi ziyaretçilerini bekliyor. Japonya’daki Toyohashi Doğa Tarihi Müzesi, gerçek fosillerin yanında sergilenen Pokémon’ların fosil sergisinde sanal turlar sunuyor.

Pokémon Company, yeni bir sanal müze ile uluslararası çapta hayranları için Toyohashi Doğa Tarihi Müzesi ile ortaklık kurdu. 2021 yılında açılan Pokémon Fosil Müzesi, Japonya’daki müdavimlerinin en sevdikleri antik Pokémon’ların gerçek tarih öncesi akrabalarıyla birlikte görünmelerini sağladı. Şimdi tüm dünyadaki Pokémon hayranları, bir Tyrannosaurus’tan bir Tyrantrum’a kadar gerçek Pokémon fosillerinin koleksiyonunu görmek için açılan sergide sanal bir tura çıkabilir.

Pokémon fosilleri elde etmek, hemen hemen her Pokémon oyununda eğitmenler için heyecan verici bir olay olmuştur. Fosiller doğal olarak bir hayranlık duygusu uyandırdığından, Pokémon fosillerinin peşine düşmek eğitmenler için oldukça önemli bir etkinlik. Markanın ezici popülaritesi ile birleşen bu hayranlık, eğitim karşılaştırmaları için dinozor kemikleri ve Pokémon fosilleri içeren Japonya’nın Pokémon Fosil Müzesi’ni doğurdu.

- Reklam -

Sanal Pokémon Fosil Müzesi Ücretsiz Olarak Ziyaret Edilebilir

Pokémon Fosil Müzesi Ücretsiz Tur

IGN’in haberine göre, Toyohashi Doğa Tarihi Müzesi artık Pokémon Fosil Müzesi’nde ücretsiz bir sanal tur sunuyor. Sergi, Tyrannosaurus ikizinin yanı sıra yeniden yaratılmış bir Tyrantrum iskeletinin geniş bir teşhirine adanmış giriş odası ile iki büyük odadan oluşuyor. Ana sergide ziyaretçiler, Pokémon fosillerinin modellerini görebilir ve onları soyu tükenmiş atalarının yanı sıra Omanyte gibi tasarımlarına ilham veren tarih öncesi vahşi yaşam fosilleriyle karşılaştırabilir. Ne yazık ki metinlerin çoğu Japonca, bu da ziyaretçilerin gerçek Pokémon olmayan fosillerin yaşı ve tarihi gibi şeyleri öğrenmesini zorlaştırabilir. Yine de bu durum sergiyi evden görebilmek için katlanılması gereken küçük bir rahatsızlık gibi duruyor.

Fiziksel Pokémon Fosil Müzesi’nin yalnızca Japonya’da mevcut olması üzücü olsa da, turu uluslararası ziyaretçilere sanal olarak olarak sunmak oldukça iyi bir karar ve şimdi bu inanılmaz Pokémon deneyiminin keyfini çıkarmanın uygun ve güvenli bir yolu bulunuyor. Toyohashi Müzesi, gelecek kasım ayına kadar Pokémon Fosil Müzesi’ne ev sahipliği yapacak olsa da, sanal turun tüm bu süre boyunca mevcut olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

- Reklam -

Pokémon Fosil Müzesi Ücretsiz Tur

Pokémon Fosil Müzesi’ne ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Pokémon Fosil Müzesi’ni sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Güç Yüzükleri Fragman Değerlendirmesi

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “Güç Yüzükleri”nin Yeni Fragmanına Dair Detaylı Bir Analiz

Pablo Picasso Eseri kesif

50 Yıldır Bir Dolapta Saklı Kalmış Picasso Eseri Gün Yüzüne Çıktı