in ,

Neil Gaiman’dan Yeni Bir “The Sandman” Hikâyesi Geliyor

Yeni The Sandman hikâyesi Neil Gaiman imzasıyla geliyor. Özel macera, sınırlı sayıda üretilecek bir koleksiyon kutusunda yer alacak.

Yeni The Sandman Hikâyesi
- Reklam -
- Reklam -

Yeni The Sandman hikâyesi beklenmedik bir formatta gelecek. Neil Gaiman, sınırlı sayıda üretilecek özel bir edisyon için DC Comics dünyasına geri dönüyor.

Neil Gaiman, Sandman koleksiyonuna yeni bir hikâye ekleyecek. Bu özel hikâye yalnızca The Sandman: Morpheus Helm Masterpiece Edition kutusunun sahipleri tarafından okuyabilecek.

Polygon’un haberine göre DC Comics, The Sandman evrenine özel yeni bir koleksiyon ürünü hazırlıyor. Koleksiyonun en dikkat çeken parçası akrilik rezinden yapılmış Düş Lordu Morpheus’un kaskı oldu. Giyilebilir bir özellik taşımayan kask, tamamen dekoratif olarak tasarlanıyor.

- Reklam -

Kutuda ayrıca serinin ilk 75 sayısı, The Dream Hunters, Endless Nights ve geçen aylarda okurla buluşan Overture eserleri de yer alıyor.

Yeni The Sandman Hikâyesi Özel

Yeni The Sandman Hikâyesi Dora Karakterine Odaklanıyor Olabilir

The Sandman: Morpheus Helm Masterpiece Edition ismiyle satışa çıkarılacak özel kutunun dikkat çeken bir diğer parçası ise Neil Gaiman’ın kaleme aldığı yeni The Sadman öyküsü olacak. Hikâyeye dair herhangi bir detay verilmese de koleksiyon ürününün tanıtımında hikâyenin giriş kısmı için ufak bir bilgi verildi:

“15 Ekim 1840. Değerli Dora, sana bir paket gönderiyorum. Paketi açmadan önce sana içinde ne olduğunu ve içindekinin hangi garip vakalar sonucunda elime geçtiğini anlatayım.”

Yeni The Sandman Hikâyesi Koleksiyon

Bununla birlikte serinin yazarı Neil Gaiman, geçen haftalarda dizi için ikinci sezon çalışmalarına başladıklarını ve çekim aşamasına da gelecek ağustos ayında geçileceğini duyurmuştu. Netflix’in son zamanlarda birçok yapımı rafa kaldırması izleyicileri endişelendirmiş ve hazırlıkları başlasa da dizinin iptal edilip edilmeyeceği merak konusu olmuştu. Bunun üzerine yazar Gaiman sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

- Reklam -

“Eğer Netflix platformu ya da inanılmaz trajik olaylar sonucu dünya kapanmazsa, daha fazla Sandman içeriği geliyor olacak.”

Yeni The Sandman Maceraları ile Evren Genişlemeyi Sürdürüyor

Çizgi roman evreninde ise Sandman serisi büyümeye devam ediyor. Yazar Pornsaj Pichetshote ve çizer Jeff Stokely’nin panellere aktardığı mini seri The Sandman Universe: Dead Boy Detectives çizgi romanı büyük ilgi görmeyi başardı. İlk defa 1991 yılında serinin 25. sayısında okurla buluşan iki genç karakterin maceraları son hızıyla devam ediyor. Ayrıca Korintli’nin hikâyesini anlatan The Sandman Universe: Nightmare Country’nin devamı niteliğindeki The Glass House da Nisan 2023’te raflardaki yerini alacak.

Yeni The Sandman hikâyesi kapak Neil Gaiman

Morpheus Helm Masterpiece Edition ise 14 Kasım 2023 tarihinde 500 dolarlık etiket fiyatı ile satışa çıkarılacak. Koleksiyon kutusunun Türkiye’de yayımlanıp yayımlanmayacağı ise bilinmiyor.

Siz bu özel koleksiyon kutusu ve yeni The Sandman öyküsü hakkında ne düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden fikirlerinizi bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirisiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Children of the Corn Fragmanı Stephen King Uyarlaması

Stephen King’in Öyküsünden Uyarlanan “Children of the Corn” Filminden Yeni Fragman

Ölümsüzler - Chloe Benjamin

Amerikalı Yazar Chloe Benjamin’in Tarihi Kurgu ve Fantazi Romanı “Ölümsüzler” Türkçe Raflarında