in

Kült Korku Filmi “Halloween”e 2 Yeni Devam Filmi Geliyor

John Carpenter’ın efsane korku filmi Halloween serisi geçtiğimiz yıl yeniden başlatılmıştı. Şimdiyse 2 yeni devam filminin duyurusu yapıldı.

Halloween
- Reklam -
- Reklam -

The ThingEscape from New York, They Live gibi klasikleşmiş korku filmlerinde imzası bulunan John Carpenter’ın 1978 tarihli Halloween eserini bilmeyen yoktur. Hatta geçtiğimiz sene bu efsaneye bir de Haluk Bilginer’li devam filmi gelmişti. Şimdiyse seriye iki yeni filmin ekleneceği bilgisi bizlerle paylaşıldı.

Yönetmenliğini 2018 yapımı filmde olduğu gibi yine David Gordon Green’in yapacağı eserin başrolünde Jamie Lee Curtis de tekrar bizlerle olacak.

Halloween Kills ve Halloween Ends adlı iki filmin vizyon tarihleri sırasıyla 16 Ekim 2020 ve 15 Ekim 2021.

- Reklam -

John Carpenter’ın yürütücü yapımcılığını ve besteciliğini üstleneceği serinin devam filmlerini, attığı bir Tweet ile duyurdu:


“Michael Myers ve Laurie Strode’un destanları bitmedi.”
Böylelikle geçtiğimiz yıl Halloween ile yeniden başlayan seri Halloween Kills ve Halloween Ends ile bir üçleme hâlini almış olacak. Güncel serinin ilk halkası gişede dünya çapında 255 milyon dolar kazanarak yapımcısını oldukça mutlu etmişti.

Halloween

- Reklam -

Yapımcılar böyle olası bir başarıyı tahmin ederek 2018 yapımı filmin sonunda, serinin devam edebileceğinin sinyallerini veren bir jenerik sonrası sahnesi eklemişti.

Halloween

Sonunda beklenen oldu. 2 yeni film için resmi duyurular yapıldı. Bakalım devam filmleri ilkinin başarısını sürdürebilecek mi?

Siz bu devam haberini nasıl karşıladınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Korkunun Usta İsmi John Carpenter İmzalı “Joker” Çizgi Romanı Geliyor

* Korku Sinemasında Kadına Bakış II: John Carpenter’ın Kadın Karakterleri

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Titans

Titans Setinden Üzücü Haber: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

hans zimmer dune film

Hans Zimmer, “Dune” Filmi İçin Christopher Nolan’ı Reddetmiş!