in

25. James Bond Filminin Kötü Adamı Belli Oldu: Rami Malek

25. James Bond filminden son detaylar açıklandı. Daniel Craig’li James Bond’un karşısında Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek olacak!

rami malek james bond 25
- Reklam -
- Reklam -

Daniel Craig’in başrolünde oynayacağı 25. James Bond filminin detayları açıklanmaya başladı. Jamaika’daki özel etkinlikte, yönetmen, senarist ve bazı oyuncular hakkında bilgiler paylaşıldı. Filmin kötü karakteri ise Oscar Ödüllü oyuncu Rami Malek oldu.

BBC‘nin haberine göre, henüz alt başlığını bilmediğimiz 25. James Bond filmi için hareketli günler yaşanıyor. Jamaika’daki lansmanda filme dair son detaylar paylaşıldı.

En son 2015 yılında Spectre filmiyle karşımıza çıkan Bond’un yeni filmi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Yapım baş kötü olarak Bohemian Rhapsody ile Oscar ödülü de kazanan Rami Malek’i belirledi. Malek’i birçok Kayıp Rıhtım okuru Mr. Robot ile de hatırlayacaktır.

- Reklam -

Rami Malek ile birlikte  filme yeni katılan oyuncular şu şekilde: Billy Magnussen, Dali Benssalah, Ana de Armas, David Dencik ve Lashana Lynch.

james bond spectre

- Reklam -

Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw ve Rory Kinnear da önceki filmdeki rolleriyle yapıma geri dönüyor. Filmin yönetmen koltuğunda True Dedective ve Maniac dizilerinden hatırlayacağımız Cary Joji Fukunaga oturuyor.

Yapımın yazarları arasında Fleabag ve Killing Eve dizileriyle övgü toplayan Phoebe Waller-Bridge de var.

8 Nisan 2020′de vizyona girmesi beklenen filmi şimdiden heyecanla beklemeye başladık bile!


* Bir Neslin Algılarıyla Oynayan The Matrix 20 Yaşında!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

erzurum kitap fuari 2

Doğu Anadolu Erzurum 2. Kitap Fuarı Başlıyor!

zaman muzesi konya

Konya’da 5 Bin Yıllık Yolculuk: “Zaman Müzesi”