in ,

9 Kere Leyla Fragmanı: Haluk Bilginer’li Netflix Filmi Aralık Ayında Yayında

9 Kere Leyla fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Ezel Akay’ın üstlendiği, Haluk Bilginer ve Demet Akbağ’lı Netflix filmi yaklaşıyor.

9 Kere Leyla Fragmanı Netflix Türkiye Film Haluk Bilginer
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Türkiye’nin yeni filmi 9 Kere Leyla için ilk fragman yayınlandı. Ezel Akay yönetmenliğinde çekilen yapım, oyuncu kadrosuyla da izleyicileri heyecanlandırmayı başarıyor.

Kadrosunda Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy’un bulunduğu Netflix filmi, önümüzdeki ay kanalın kütüphanesindeki yerini alacak.

Türünün fantastik komedi olarak tanımladığı yapım, yönetmenin dördüncü uzun metraj filmi olma özelliğini taşıyor. Ezel Akay’ı 2004 yılında Neredesin Firuze, 2006 yılında Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, 2009’da ise 7 Kocalı Hürmüz ile izleme fırsatı bulmuştuk. Akay’ın aynı zamanda F Tipi Film adlı kolektif yapımda kendi bölümü ve Küçük Kara Balıklar adlı bir de belgeseli bulunuyor.

- Reklam -

9 Kere Leyla Fragmanı Netflix Türkiye Film Haluk Bilginer

Leyla (Demet Akbağ) ve Adem (Haluk Bilginer)’in hikâyesine odaklanan 9 Kere Leyla bir aşk öyküsü. Evlilik terapistleri Nergis (Elçin Sangu)’in Adem’in kalbini çalmasıyla başlayan macera; Adem’in gitgellerinin karara varması ile hızlanıyor. Adem, Leyla’yı öldürmek ve Nergis ile olmak için bir plan yapıyor. Fakat Leyla’yı öldürmesi için 9 farklı girişimde bulunması gerekecektir. Ondan kurtulmak pek de kolay olmayacak.

9 Kere Leyla Vizyona Girmeden Doğrudan Netflix’e Geliyor

Koronavirüs pandemisi hem Türkiye’de hem de dünyada sinema sektöründe pek çok alternatif kararın alınmasını sağladı. Birçok filmin vizyon tarihi ertelenirken bazı yapımlar da yollarına dijital platformlarda devam etme kararı aldı. Perde görmeden doğrudan dijitale gelen filmlerden birisi de 9 Kere Leyla oldu.

9 Kere Leyla Fragmanı Netflix Türkiye Film Haluk Bilginer

- Reklam -

İlk başta 20 Mart 2020 tarihinde sinema salonlarında gösterilmesi için tasarlanan film, son durak olarak kendisine Netflix’i seçti. Yapımcı koltuğunda BKM’yi gördüğümüz yapım, 4 Aralık Cuma günü bütün dünyayla eş zamanlı olarak Netflix’te yayına girecek.

Yapımın senaristliğinde Ezel Akay’a Özlem Lale, Uğur Saatçi ve Adnan Yıldırım isimleri eşlik ediyor.

9 Kere Leyla Fragmanı | İZLE

YouTube video

Platformun yayınladığı ilk Türkiye işi orijinal film Yarına Tek Bilet olmuştu. Ezel Akay’ın beklenen yapımı ile Netflix Türkiye yeni filmine kavuşuyor. Dünya çapında 190’dan fazla ülkede 195 milyon aboneye yayın yapan Netflix’in, Türkiye orijinal içeriklerinin sayısı da her geçen gün artıyor.

Peki siz film hakkında ne düşünüyorsunuz? Yapımın kadrosu ve konusu ilginizi çekti mi? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Sempatik bir film gibi duruyor ama o kadar. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Christopher Nolan Filmleri Telefon

Christopher Nolan, Filmlerinin Telefondan İzlenmesini Problem Etmiyor

Kitapları Kurtaran Kedi - Sosuke Natsukawa

Kitapları Kurtaran Kedi: Sosuke Natsukawa’dan Tutsak Kitapların Fantastik Macerası