in

A Christmas Carol Müzikal Oluyor

Charles Dickens’ın ünlü eseri A Christmas Carol müzikal oluyor. Filmin başrollerinde Will Ferrel ve Ryan Reynolds ikilisi var.

A Christmas Carol
- Reklam -
- Reklam -

Komedi filmlerinin aranan aktörü Will Ferrell ve Deadpool’a hayat vermesiyle gönüllere taht kuran Ryan Reynolds harika bir uyarlama için bir araya geliyorlar. Charles Dickens’ın klasik eseri “A Christmas Carol”un (Bir Noel Şarkısı) yeni bir uyarlamasında yer almak için kolları sıvayan ikili şimdiden çok konuşuluyor. Yapım ise bir müzikal olacak.

Daddy’s Home (Babalar Savaşıyor) ile hatırlayacağımız Sean Anders ve John Morris’in yazıp yöneteceği yapımda Ferrell ve Reynolds’un hangi rollerde karşımıza çıkacağı şu aşamada sır gibi saklanıyor. Çok sayıda stüdyonun filmi üstlenmek için birbiriyle yarıştığı da gelen haberler arasında.

A Christmas Carol Pek Çok Defa Sinemaya Uyarlandı

Charles Dickens’ın 1843 yılında yayımladığı novellasının bugüne kadar çok sayıda uyarlaması yapıldı. Noel’in geçmişinin, bugününün ve geleceğinin hayaletleri tarafından ziyaret edilen Ebenezer Scrooge’un hikayesini anlatan eser defalarca beyaz perdeye geldi. Bill Murray’nin 1988 yapımı komedisi Scrooged, 1992 yapımı The Muppet Christmas Carol ve Jim Carrey’li The Christmast Carol bunlardan bazıları.

- Reklam -

Yeni uyarlamanın yapımcıları sıralandığında Anders ve Morris ile birlikte Gloria Sanchez, Maximum Effort ve Mosaic göze çarpıyor.

Sevilen aktör Ryan Raynolds son olarak Fast & Furious: Hoobs & Shaw ile karşımıza çıkmıştı. Reynolds yakın zamanda Michael Bay’in Netflix filmi 6 Underground, Lionsgate yapımı The Hitman’s Wife’s Bodyguard ve Shawn Levy’nin Free Guy filmleriyle de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyordu.

- Reklam -

Ferrell ise en son The Lego Movie 2: The Scond Part ile sinema salonlarına konuk olmuştu. Ünlü oyuncu yakın zamanda 2014 İsveç yapımı Force Majeure’ün Fox Searchlight tarafından hazırlanan uyarlaması Downhill’de de karşımızda olacak.


* Breaking Bad Filminden İlk Uzun Fragman Geldi

Ufuk Yasin Yurtbil

Hikaye anlatıcısı, okur-yazar-inceler, sinemasever, birincilik ödüllü amatör bir öykü yazarı, hayatı dolu dolu yaşamaya hevesli, öğrenmeye aç bir ruh. Meslekten inşaat mühendisi, doğuştan hayalperest, bir tutam bilimkurgu/fantastik kurmaca.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the last of us 2

The Last of Us 2 Çıkış Tarihi Duyuruldu

Star Wars Luke Skywalker

George Lucas’ın Star Wars Fikirleri Pek Dinlenmiyor