in

A Quiet Place Yazarları ile Sam Raimi Yeni Bilimkurgu Filminde Buluşuyor

A Quiet Place senaristleri Scott Beck ve Bryan Woods, daha önce de birlikte çalıştıkları Sam Raimi ile yeni bir bilimkurgu filmi için bir araya geliyorlar.

A Quiet Place Part II
- Reklam -
- Reklam -

A Quiet Place filminin senaristleri olarak bilinen ve uzun zamandır birlikte çalışan Scott Beck ve Bryan Woods, yeni bir bilimkurgu filmi için ünlü yönetmen ve yapımcı Sam Raimi ile birlikte çalışacaklar.

Beck ve Woods ikilisi yıllardır birlikte çalışıyorlar. Hem senaristlik hem yönetmenlik anlamında deneyimleri olan isimler artık künyede Beck/Woods olarak anılıyorlar. İkili, 2018 yılında yayınlanan ve John Krasinski tarafından yönetilen A Quiet Place filminin senaryosuyla isimlerini daha geniş bir kitleye duyurma şansına eriştiler.

İkilinin yeni bilimkurgu film projesinin haberi Variety’den geldi. Beck/Woods, kendisi de birçok korku projesinde yer almasına rağmen daha çok ilk Spider-Man üçlemesiyle tanınan Sam Raimi ile tekrar bir araya gelmeye hazırlanıyorlar. İkili, kısa bir süre önce de yeni dijital platform Quibi için hazırladıkları 50 States of Fright projesinde de birlikte çalışmışlardı.

- Reklam -
Scott Beck ve Bryan Woods A Quiet Place
Scott Beck ve Bryan Woods

Korku ve bilimkurgu türlerini bir araya getirecek olan yeni isimsiz projenin yönetmenliğini Scott Beck ve Bryan Woods üstlenecek. Sam Raimi ise Raimi Productions adına Zainab Azizi ve Debbie Liebling ile birlikte projede yapımcı olarak yer alacak. Filmin dağıtım ve yayın isini ise Sony üstlenecek.

Scott Beck ve Bryan Woods: “Sam Raimi Bizim Kahramanımız”

İkilinin özgün fikirlerinden yola çıkılarak hazırlanacak bu filmin konusuyla ilgili detaylar henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Beck ve Woods, fikirleriyle ekosisteme yeniden içerik üretme konusunda kendilerini sorumlu hissettiklerini söylediler. Bununla birlikte Raimi’den de övgüyle bahsetmekten geri durmadılar. Ünlü yönetmenin hem gişe rekorları kıran yapımlarda hem de bağımsız filmler yapma konusunda usta bir isim olduğunu belirten ikili, Raimi’yi bir kahraman olarak gördüklerini açıkladılar.

Sam Raimi Spider-Man
Sam Raimi (Spider-Man setinden)

Adı belirsiz olan bu bilimkurgu filmi de dahil olmak üzere Raimi Productions son bir yıl içerisinde Sony’ye üç adet yapım satmış oldu. Bunlardan beyaz perdeye gelen son proje 2019 yılında çıkan Crawl filmiydi. Raimi’nin bir sonraki işi ise Marvel Sinematik Evreni’nin 4. faz filmlerinden Doctor Strange in the Multiverse of Madness olacak.

- Reklam -

A Quiet Place ile yenilikçi ve orijinal bir iş ortaya koyan Beck ve Woods’un hazırlayacakları filmin vizyon tarihi de henüz bilinmiyor.

Siz ikilinin dahil olduğu yapımları nasıl buluyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Spider-Man 3 Filminde Charlie Cox’lu Daredevil Umutları Suya Düştü

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

battlestar galactica yapımcı

Battlestar Galactica Dizisi Yeni Yapımcısını Buldu

Arayış - Mircea Eliade | Haftanın Kitabı #136

Arayış – Mircea Eliade | Haftanın Kitabı #136