in

A Quiet Place’in Spin-Off Macerasının Çıkış Tarihi Duyuruldu

A Quiet Place spin-off filmi için vizyon tarihi açıklandı. Sessiz Bir Yer evreninde geçecek yeni macera hazırlıkları devam ediyor.

A Quiet Place: Day One
- Reklam -
- Reklam -

Paramount, A Quiet Place spin-off macerası için nihayet bir çıkış tarihi paylaştı. Sessiz Bir Yer evreninde geçen, fakat ilk iki filmden ayrı olan yeni macera 2023’te geliyor.

Pandemiye rağmen oldukça iyi bir gişe başarısı yakalayan Sessiz Bir Yer 2, son olarak tek bir günde 3,9 milyon daha kazanarak haftalık toplam kazancını 69 milyon dolara çıkardı. Hafta sonu açılış rakamlarıyla da Paramount’un yüzünü güldüren yapım, Koronavirüs salgını boyunca elde edilen en yüksek rakamlara ulaşmıştı.

Deadline’ın haberine göre şu an resmi adı belli olmayan A Quiet Place macerasının 31 Mart 2023’te gösterime girmesi planlanıyor. Bu yeni film, yeni çıkan A Quiet Place Part II’nun devamı olmak yerine, kendi hikayesini başlatarak ilk iki filmin ayarını ortak bir korku evrenine genişletecek.

- Reklam -

Yeni filmin kadrosunda Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe, John Krasinski, Cillian Murphy, Djimon Hounsou ve Okieriete Onaodowan gibi isimler yer alıyor. Ancak söz konusu isimlerden herhangi birinin spin-off filminde de gözüküp gözükmeyeceği hakkında bir bilgi bulunuyor.

A Quiet Place Spin-Off Filmi Konusu Henüz Bilinmiyor

A Quiet Place Spin-off Part II

Yan hikâye fikrinin arkasında, ilk iki filmi de yazan ve yöneten John Krasinski var. Ancak bu yeni spin-off’u Krasinski değil, 2016 yılında vizyona giren Loving ile tanınan Jeff Nichols yazıp yönetecek. Film şu anda çok erken geliştirme aşamalarında olduğundan, henüz hikâye ayrıntılarıyla ilgili bir bilgi bulunmuyor. John Krasinski, Sunday Night bayrağı altında Michael Bay, Andrew Form ve Brad Fuller ile birlikte yapımcı koltuğuna oturacak.

- Reklam -

Şu an için resmi bir bilgi olmasa da Sessiz Bir Yer 3 için de Paramount’un onay verdiği ve John Krasinski’nin üzerinde çalışmaya başladığı biliniyor. Ayrıca spin-off macerasının senaryosunun çoktan tamamlandığı ve stüdyoya teslim edildiği de Fandango editörü Erik Davis tarafından açıklanmıştı. Filmin çıkış tarihiyle ilgili gelen resmi açıklama ile bir bakıma bu duyumun da doğru olduğu anlaşıldı.

Peki ya sizler Sessiz Bir Yer 2’yi izlemiş miydiniz? Sizce serinin büyüyerek kendi evrenini oluşturması doğru bir fikir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

aypera robot oyuncu memleket

Türkiye’nin İlk Robot Oyuncusu Aypera: “Memleketim İnternet”

Zack Snyder Justice League Warner Bros.

Zack Snyder ve Warner Bros. Çekişmesi: Yönetmen Justice League İzlenme Oranını Bilmiyor