in

Yeni James Bond için Sürpriz İsim: Aaron Taylor-Johnson’ın Ekran Testinde Beğenildiği İddia Edildi

Aaron Taylor-Johnson, yeni James Bond olarak izleyicilerin karşısına çıkabilir. İddialar, “Kick-Ass”in yıldızının rol için beğenildiğini söylüyor.

Aaron Taylor-Johnson Yeni James Bond
- Reklam -
- Reklam -

Aaron Taylor-Johnson, yeni James Bond olabilir. Sinema dünyasının en önemli casusluk serisinde sıradaki durak merakla bekleniyor.

2021’de Cary Joji Fukunaga yönetmenliğinde vizyona giren 25. James Bond filmi No Time to Die ile seride bir yol ayrımı daha yaşandı. Daniel Craig, 2006 yılından itibaren Casino Royale ile başlayıp Quantum of Solace, Skyfall ve Spectre filmleriyle sürdürdüğü Bond kariyerine No Time to Die ile nokta koymuştu.

Hayranlar serinin geleceğini merak ederken yeni James Bond olabilecek birçok aktör öne sürülmüştü. Serinin yapımcısı Barbara Broccoli’ye göre yeni Bond’un erkek ve İngiliz olacağı dışında bir bilgi yok. Son olarak Idris Elba rol için gündeme gelmiş ancak bu iddiaları yalanlamıştı.

- Reklam -

Şimdi ise oklar Kick-Ass, Avengers: Age of Ultron, Godzilla, Nowhere Boy ve Nocturnal Animals filmleriyle tanınan 32 yaşındaki İngiliz aktör Aaron Taylor-Johnson’a dönmüş durumda.

Aaron Taylor-Johnson Yeni James Bond 007

Aaron Taylor-Johnson, Yeni James Bond için Ekran Testine Katılmış Olabilir

Kaynakların aktardığına göre Aaron Taylor-Johnson, Pinewood Studios’ta yapıldığı iddia edilen testlerde Bond markasının patronu Barbara Broccoli’yi etkilemiş durumda.

The Sun’a açıklamalarda bulunan kaynak, şu ifadeleri kullandı:

“Aaron, eylül ayındaki James Bond ekran testine katıldı; yapımcılar ve Barbara onu sevdi. En öne çıkan adaylardan birisi oldu.”

Aaron Taylor-Johnson, son dönemlerde Marvel Sinematik Evreni’ndeki Pietro Maximoff rolü ile adından söz ettirmişti. Oyuncu son olarak yönetmenliğini David Leitch’in üstlendiği Bullet Train filminde Brad Pitt ile birlikte oynadı.

- Reklam -

Rol için ortalıkta dolaşan güncel söylentiler Tom Hardy ve James Norton etrafında dönüyordu.

Broccoli ise geçen aylarda, oyuncu seçiminden önce serinin nasıl bir yol izleyeceğine karar vereceklerini açıklamıştı.

Aaron Taylor-Johnson Yeni James Bond Olabilir

James Bond filmlerinin de hak sahibi olan Metro-Goldwyn-Mayer Stüdyoları, geçen yıl mayıs ayında 8,45 milyar dolara Amazon’a satılmıştı. Dolayısıyla serinin kaderinin şekillenmesi için belli olması gereken çok fazla detay bulunuyor. Amazon’un adım attığı ilk proje ise 1.3 milyon dolar ödüllü ve Bond temalı bir yarışma olmuştu.

Sizce yeni James Bond kim olmalı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, Google Haberler üzerinden içeriklerimize daha hızlı erişim sağlayabilirsiniz.

Kaynak: The Sun

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Hazır Bond konusu açılmış iken uzun süredir aklımda olan bir soruyu sormak istiyorum.
    27 filmlik ciddi bir seri olmasına rağmen niye hiçbir dijital platformda yer almıyor? Acaba yurtdışında yayın hakları benim bilmediğim ve henüz ülkemizde bulunmayan bir dijital platformda mı?

  2. Avatar for Abyss Abyss dedi ki:

    Amazon, MGM’yi satın aldı. En fazla birkaç aya Prime’a gelecektir.

  3. Avatar for Restin Restin dedi ki:

    Yurtdışı primeda şuan yayında ama Türkiyede yayına başlamadı.

  4. Avatar for Sahafkolik Sahafkolik dedi ki:

    Gelmez, çünkü bizdeki düşük fiyatlandırma ile dışarıda olan çoğu şey zaten burada yok. En basitinden 90’ların Emmy rekortmeni ve Paramount+ için geri dönüşü planlanan Frasier. 8 liraya bunları koyacaklarını düşünmüyorum, zaten altyazı eklenmeyen onlarca yapım yetim bırakılmış durumdaydı son baktığımda, Big Lebowski dahilinde.

    Aaron Taylor şu Kick-Ass’teki çocuk değil miydi? Başlığı görünce, Upgrade’in başrolü, Tom Hardy şubesi Logan zannettim. Yine de hepsi şu ergen Spidey ya da Indiana Jones yavrusundan iyidir. Spidey’nin Zorro olmasını önermiş en son Banderas. Pacino da Dune ergenini övüyordu. İlah gibi adamların övdüğü tiplerin Bağcılar gençliği olması… Baba’nın yönetmeni Coppola da Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini mi ne övmüştü minareli film için. Beynim bunları silmek istiyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

"Berkol Bilimkurgu Günleri" Başlıyor

“Berkol Bilimkurgu Günleri” Başlıyor

Kutlu Kan - Harun Çimen | Yazarının Kaleminden

Kutlu Kan – Harun Çimen | “Bazen Ne Yapmamamız Gerektiğini Bilmek de Yol Göstericidir”