in

Adam Driver 65 Adlı Bilimkurgu Filminde Oynayacak

Adam Driver, yapımcılığını Sam Raimi’nin üstleneceği 65 adlı bilimkurgu filminin kadrosuna başrol olarak katıldı.

Adam Driver 65 Bilimkurgu
- Reklam -
- Reklam -

Adam Driver, başrolünde yer alacağı yeni filmi açıkladı. Ünlü oyuncu, yapımcılığını Sam Raimi’nin üstleneceği bilimkurgu filmi 65’ın kadrosuna katıldı. Yapımın senaryosu ise A Quiet Place’in senaristleri Scott Beck ve Bryan Woods’a emanet.

2019 yılının en çok konuşulan aktörlerinden birisi olmayı başaran, 2 defa Oscar adaylığı kazanan Adam Driver’ı Star Wars serisindeki Kylo Ren, Paterson filmindeki Paterson, Marriage Story’deki Charlie Barber ve Jim Jarmusch’un The Dead Don’t Die yapımındaki polis memuru rolleri ile hatırlıyoruz.

Aktör, şu sıralar Ridley Scott’ın son filmi The Last Duel çekimlerinde yer alıyor. Driver’ın bir sonraki projesi ise yapımcılığında Sam Raimi’nin (Spider-Man, The Evil Dead, Darkman, Army of Darkness) yer alacağı bilimkurgu filmi 65 olacak.

- Reklam -

Adam Driver Bilimkurgu Sinemasına 65 ile Geri Dönüyor

65 filminin senaryosu Haunt adlı korku filmini de yöneten Scott Beck ve Bryan Woods olacak. İkiliyi aynı zamanda 2018 tarihli A Quiet Place’in senaryo ekibinden hatırlıyoruz. A Quiet Place toplamda 340 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etmişti.

Hakları Sony tarafından alınan 65’ın konusu ise henüz açıklanmış değil. Scott Beck ve Bryan Woods imzalı orijinal bir fikrin işleneceği yapımda bilimkurgu ve korku/gerilim türleri bir araya getirilecek.

Adam Driver 65 Bilimkurgu Yeni Film

- Reklam -

Filmin oyuncu kadrosu, yönetmen, prodüksiyon süreci ve vizyon tarihi gibi detaylar ise henüz belli olmuş değil.

1983 tarihinde Amerika’da dünyaya gelen Adam Driver kariyerinde Clint Eastwood, Coen Kardeşler, Steven Spielberg, Martin Scorsese, Spike Lee, Terry Gilliam, Jim Jarmusch ve Ridley Scott gibi isimlerle çalışmış bir oyuncu. Haliyle yeni yapımında birlikte çalışacağı yönetmen de oldukça merak ediliyor. 65’ta yapımcı olarak karşımıza çıkacak Saim Raimi’nin filmi yönetip yönetmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor.

Peki siz Adam Driver’ın oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? Aktörün sıradaki yapımı sizi de heyecanlandırıyor mu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Tenet İncelemesi: Sinemanın Altın Çocuğu Sizi Kuantum Soğuk Savaşına Çağırıyor

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

düşünce deneyi bilimsel gerçeklik kuantum

Yeni Kuantum Paradoksu Düşünce Deneyi Gerçekliği Sarsıyor

Mehmet Rauf - İhtizar ve Âşıkane'

Mehmet Rauf Öyküleri Günümüz Türkçesi ile Raflarda