in

Coppola’nın Yıllardır Hayalini Kurduğu “Megalopolis” Filminde Başrol Adam Driver’ın Oldu

Adam Driver, Megalopolis filminde başrolü canlandıracak. Francis Ford Coppola’nın 20 yılı aşkın süredir planladığı yapımda detaylar belli oluyor.

Adam Driver, Megalopolis Filminde Başrol Olacak
- Reklam -
- Reklam -

Adam Driver, Megalopolis filmi kadrosuna başrol olarak katıldı. Francis Ford Coppola yıllardır düşlediği yapımdan yeni haberler var.

Francis Ford Coppola, The Godfather üçlemesi, Apocalypse Now ve Bram Stoker’s Dracula dahil olmak üzere en ikonik filmlerden bazılarını hazırlamış olan Hollywood tarihinin en ünlü yönetmenlerinden biri olarak tanınıyor. Yönetmen şimdi de, ön hazırlıkları yaklaşık iki yıl öncesinden başlamış olan Megalopolis adlı uzun yıllardır hayalini kurduğu bir film projesi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Son olarak 2016 yılında çıkan Distant Vision ile yönetmenlik koltuğuna oturan Coppola, uzun bir sürenin ardından beklenen filmiyle geri dönecek. Son olarak Eylül 2021’de, aralarında Oscar Isaac, Cate Blanchett, Zendaya ve James Caan gibi isimlerin yer alacağı bir oyuncu kadrosu açıklanan filmin başrolü de ortaya çıktı.

- Reklam -

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Megalopolis’in başrolünde Adam Driver yer alacak. Star Wars: The Force Awakens filmi ile adından söz ettiren yıldız oyuncu, son olarak Ridley Scott’ın House of Gucci ve The Last Duel filmlerinde de yer aldı. Ancak açıklanan isim sadece Driver’la sınırlı değil.

Megalopolis, Adam Driver Dışında Yeni Oyunculara da Sahip

megalopolis francis ford coppola

Megalopolis’te ayrıca Nathalie Emmanuel (Fast and Furious 7), Laurence Fishburne (The Matrix), Jon Voight (Midnight Cowboy) ve Forest Whitaker da (The Last King of Scotland) rol alacak. Fishburne, bu filmle beraber Coppola ile ikinci defa çalışmış olacak. Kendisi ilk olarak 1979 yılında vizyona giren Apocalypse Now filminde de yer almıştı. Proje ilk duyurulduğunda hem Whitaker hem de Voight’ın film için düşünülen isimler arasında yer aldığı söylenmişti. Son gelen haberle birlikte iddialar resmiyet kazanmış oldu.

- Reklam -

Günümüz New York’unda geçen ancak Ben-Hur’a benzer büyük bir destan gibi anlatılan Megalopolis’in 100 ila 120 milyon dolar arasında değişen bir bütçeye sahip olduğu belirtiliyor. Coppola’nın filmi finanse etmek için şaraphanesini sattığı belirtilmişti. Filmin çıkış tarihiyle ilgili şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

Francis Ford Coppola’nın Megalopolis adlı yeni filminden beklentileriniz neler? Adam Driver’ın da kadroya dahil olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Daily Beast

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bir Derviş Yolculuğa Çıkar, Bir Daha Dönmemek Üzere - M. Olgay Söyler

Anadolu Tarihindeki Aykırı Sufilerin İzini Süren “Bir Derviş Yolculuğa Çıkar, Bir Daha Dönmemek Üzere” Kitabı Çıktı

David Tennant ve Catherine Tate Doctor Who Dizisi Geri Dönüyor

Doctor Who Hayranlarına Sevindirici Haber: David Tennant ve Catherine Tate Özel Bölüm için Geri Dönüyor