in

Amber Heard’ün, Aquaman 2 Filminden Çıkarılması için Başlatılan Kampanya 2,6 Milyon İmzaya Ulaştı

Amber Heard, Aquaman 2 filminden çıkarılsın kampanyası büyüyor. Eski eşi Johnny Depp ile mahkemelik olan oyuncuya karşı tepkiler giderek büyüyor.

Amber Heard Aquaman 2 Kovulsun Kampanyası
- Reklam -
- Reklam -

Amber Heard, Aquaman 2 filminden çıkarılsın kampanyası büyüyerek devam ediyor. Eski eşi Johnny Depp ile mahkeme süreci devam eden oyuncuya karşı başlatılan kampanyaya kısa sürede milyonlarca kişi imza attı.

Amber Heard’ün Aquaman 2 filminden çıkarılması için uzun bir önce hazırlanan bir Change.org kampanyası, eski eşi Johnny Depp ile devam eden karalama davası sırasında yeniden ilgi gördü. 3 milyon imzaya ulaşması hedeflenen kampanya, şu anda 2 milyon 600 binin üzerinde katılımcı tarafından imzalanmış durumda.

“Doğru şeyi yapın. Amber Heard’ü Aquaman 2’den çıkarın” başlıklı kampanya, yeni olmamasına rağmen, son günlerde tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Johnny Depp ve Amber Heard davası nedeniyle tekrar gündemde. Şubat 2015’te evlenen ve Mayıs 2016’da boşanan çiftin arasındaki çalkantılı ilişkiyi ortaya çıkaran süreç, Depp’in Heard aleyhine Washington Post gazetesine aile içi istismar hakkında kaleme aldığı 2018 tarihli yazı için 50 milyon dolarlık iftira davası açması ile devam ediyor.

- Reklam -

Johnny Depp, adı açıklanmamasına rağmen, yazı sonrası kariyerinin onarılamaz bir şekilde zarar gördüğünü ve günler sonra Karayip Korsanları serisinden kovulduğunu söyledi. Amber Heard, asılsız olduğu iddia edilen bu savunması nedeniyle geçen sene kendisine 100 milyon dolarlık bir tazminat davası daha açmıştı. Ayrıca, The Sun’da yayınlanan bir makale nedeniyle gazeteye dava açan Depp, mahkemeyi kaybetmesi sonrası Fantastic Beasts serisinin devam filmi olan Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore filminden de kovulmuştu.

Amber Heard ve Jason Momoa’lı Aquaman 2 Çekimleri Uzun Süre Önce Tamamlandı

Aquaman 2 Amber Heard

Resmi adı Aquaman and the Lost Kingdom olarak açıklanan devam filmin çekimleri çoktan tamamlanmış durumda. Başkarakteri oynayan Jason Momoa, Aralık 2021’de çekimlerin tamamlandığını doğrulamıştı. Yönetmen James Wan, kısa süre önce gerçekleşen CinemaCon etkinliğinde filmden kısa görüntüler paylaştı ve kurgu aşaması yarılanan yapımın çalışmalarının hâlâ devam ettiğini söyledi. 2018’de vizyona giren ilk Aquaman, Karayip Korsanları filmleriyle aynı sınıfta gişe rekorları kırdı ve 1 milyar dolardan daha fazla kazandı.

- Reklam -

Söz konusu kampanya ilk çıktığı sıralarda filmin çekimleri henüz başlamamışken ortaya çıkan iddialarda Heard’ün filmde yer almayacağı söylentileri çıksa da, oyuncu bu iddiaları ağır bir dille çürütmüştü. Kampanya o sıralarda da aktifti ve 1 milyonun üzerinde imza toplanmıştı. Güncel davanın seyri sonrasında Warner Bros. ve DC’nin oyuncu ile ilgili nasıl bir karar alacağı merak ediliyor.

Aquaman 2, herhangi bir erteleme almaması halinde 17 Mart 2023’te sinemalarda olacak.

Amber Heard’ün Aquaman 2 filmi kadrosundan çıkarılması gerektiği konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Johnny Depp’in Fantastik Canavarlar serisinden kovulmasından sonra Heard’e de benzer bir yaptırım uygulanmalı mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Yahoo

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Olan fantastik canavarlara oldu. Depp olmayınca büyüsüz asa gibi olmuş film.

  2. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Saçmalık.Oyuncuların özel hayatı ve karakteri yüzünden mesleklerinden linç edilmesi akıl işi değil.Oyuncular rahip veya aziz değildir.Para kazanmak için çalıştığı bir iş.Sete gider rolünü oynar ve ücretini alır.Bağnazlar bunların ekmek parasıyla oynuyor.

  3. Avatar for DamlaGol DamlaGol dedi ki:

    Bir de karakterin görüntüsünün değişmesini filmde makul bir zemine de oturtmadılar ya, ben de o meseleye hâlâ sinirliyim. Madem bir halt yediniz, düzgün yapın.

  4. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    İlk filmden beri Mads Mikkelsen olsa yine yadırgamazdım. Oyunculuğunu seviyorum, mizacı da Grindelwald olmaya uygun. Ama göz bir kere alıştı Depp’in Grindelwald’una ve o cidden, evet, işte bu büyülü bir kitaptan çıkmış bir karakter dedirtiyordu.

    Üçüncü filmin hikâyesi veya teması yüzünden midir bilmem bu Grindelwald TBMM koridorlarından çıkıp gelmiş gibi. Zaten bu yüzden filmin büyüsü azalmış demek istedim.

  5. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    DC hayranı değilim, bu oyuncunun bugüne kadar tek filmini bile izlemedim, mahkeme süreci boyunca kendisinden adeta tiksindim ve fakat cancel culture’un artık ipin ucunu kaçırdığını gösteren haber olduğunu düşünüyorum. Bu mantıkla gidilirse piyasada oyuncu kalmaz ama farkında değiller. İlla dürüstlüklerini ispatlamak istiyorlarsa Harvey Weinstein’in parasıyla çekilen LOTR filmlerini, Weinstein’in mahkemede şahitliğini yapacak kadar yakın kankası olan Queentin Tarantino’yu, fi tarihinde 20 yaşın altındaki bir genç kıza verdikleri senaryoda yazmayan bir seks sahnesini emri vaki şekilde oynatan Bernardo Bertolucci’yi (ve Marlon Brando’yu), cinsel saldırı suçundan yargılanıp salıverilen Edison Chen’i “tanırım, iyi çocuktur” ve “ünlü olduğunuz sürece bu iddialar daima gelir” diye savunan Jackie Chan’i, Malcolm Macdowell’ın ömür boyu gözünden sakatlanmasına, Shelley Duwall’ın akıl sağlığını yitirmesine sebep olan Stanley Kubrick’i, kızının porno filmlerde oynayacak kadar düşmesine engel olmayan Steven Spielberg’i yada rol arkadaşlarına kargoyla ölü fare gönderecek, oynadığı filmin Japonya lansmanındaki cosplayer kıza alenen yürüyecek kadar kafayı kırmış olan Jared Leto’yu cancel’lasınlar.

    Ama -Bruce Willis’e vermek istenilen Razzie olayında olduğu gibi- yemez tabii. İşleri güçleri click yada retweet alabilecekleri şekilde kendilerini haklı çıkartmaya çalışmak. Bu uğurda ne kadar saçmalayacakları umurlarında bile değil.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

Legends of Tomorrow 8. Sezon iptal

DC’s Legends of Tomorrow 7. Sezonun Ardından İptal Edildi

Batwoman 4. sezon iptal edildi

The CW, Batwoman Dizisinin Yeni Sezonunu İptal Etti