in

Amber Heard, Aquaman 2’da Yer Almayacağı İddialarını Ağır Sözlerle Çürüttü

Amber Heard, Aquaman 2 kadrosundan çıkartıldığı söylentilerini yalanladı. Eski eşi Johnny Depp ile davalık olan oyuncu, seriye devam ettiğini açıkladı.

Aquaman 2 Amber Heard
- Reklam -
- Reklam -

Amber Heard, Aquaman 2 filminde yerini başka birinin alacağı iddialarını yalanladı. İlk filmde Xebellian prenses Mera’yı canlandıran Heard, eski eşi Johnny Depp ile davalık olmuştu.

2018 yılının sonunda çıkan DC Sinematik Evreni filmi Aquaman; oyuncu kadrosunda Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Yahya Abdul-Mateen II ve Willem Dafoe gibi birçok ünlü ismi barındırıyordu. James Wan’ın yönetmenliğini üstlendiği yapım genel olarak olumlu eleştiriler almış ve hızlıca ikinci film onayını da kapmıştı. İkinci maceranın da şimdilik Aralık 2022’de çıkması bekleniyor.

Amber Heard ise son zamanlarda oyuncu kimliğinden ziyade eski kocası Johnny Depp ile yaşadığı mahkeme ile gündeme geliyor. Depp’e boşanma davası açan Heard, birlikte geçirdikleri süre boyunca aktörün sözlü ve fiziksel tacizlerine maruz kaldığını iddia etti. Öte yandan Depp, istismarcının kendisi değil, Heard olduğunu söylemişti. Fakat tüm oklar ve eleştiriler Depp’in üzerindeydi. Hatta İngiltere’de yayın yapan The Sun’a, kendisine “eş-dövücü” dediği için dava açmıştı. Ancak bu davayı kaybetti. Bu durum da kendisi için pek iyi olmadı çünkü Warner Bros. tarafından Fantastic Beasts 3 filminin kadrosundan çıkarıldı.

- Reklam -

Amber Heard Johnny Depp

Ünlü aktörün Fantastik Canavarlar serisinden çıkarılması netincesinde, yine bir başka Warner Bros. yapımı olan Aquaman 2 filminden Amber Heard’ün çıkarılmasını isteyen hayranları da oldukça kızdırdı. Bu amaçla açılan bir kampanya sonucunda, aktrisin Aquaman 2 kadrosundan çıkarılması için 1 milyondan fazla imza toplandı.

Amber Heard: “Aquaman 2 Filminde İstenmediğim Konusunda Yapılan Ücretli Kampanyalar Bir Anlam İfade Etmiyor”

Ancak hayranların imza kampanyası sonuç vermemiş gibi gözüküyor. Amber Heard, Entertainment Weekly’ye verdiği röportajda, Aquaman 2 kadrosundan çıkarılacağına dair söylentileri çürüttü. Oyuncu, kendisine yöneltilen söylentilerin ve çevrimiçi kampanyaların hiçbir temeli olmadığını açıkladı. Filme başlamaktan ve Aquaman ile Mera’nın ilişkisini daha fazla araştırmaktan heyecan duyduğunu belirtti.

Ünlü oyuncu yapılan kampanyalar hakkında da şunları söyledi:

- Reklam -

“Sosyal medyadaki ücretli söylentiler ve ücretli kampanyalar, gerçekte hiçbir dayanakları olmadığı için oyuncu seçimi kararlarını etkilemiyor. Aquaman ve Aquaman 2’yu sadece hayranlar yaptı. Önümüzdeki yıl çekimlere başlayacağım için heyecanlıyım.”

Johnny Depp Amber Heard

Heard her ne kadar bu kampanyalar için “ücretli” tabirini kullansa da, birçok hayranın ikinci filmde olmasını istemediği de bir gerçek. Warner Bros.’un bu süreçte önce Depp’in arkasında durup sonra ayrılmasını talep ettiği gibi benzeri bir durumu gelecek yıl Amber Heard için de görebiliriz.

Peki ya siz Amber Heard’ün Aquaman’in devam filminde olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: EW

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2021 ALMA Adayları

2021 ALMA Adayları Açıklandı: Listede 4 Türk İsim de Var

Diğerleri Mahir Ünsal Eriş

Diğerleri: Mahir Ünsal Eriş Korkunun Geçmişteki İzlerini Sürmeye Devam Ediyor