in

Amber Heard’ün Aquaman’dan Kovulmasını Jason Momoa’nın Engellediği Öne Sürüldü

Amber Heard, Aquaman 2 filmindeki sahnelerinin kısaltılmasıyla gündeme gelmişti. Oyuncunun yapımdan tamamen çıkarılmasına Jason Momoa’nın engel olduğu iddia edildi.

Amber Heard, Aquaman 2 Jason Momoa
- Reklam -
- Reklam -

Amber Heard, Aquaman 2 filminden tamamen çıkartılabilirdi. Ortaya atılan son iddiaları böyle bir ihtimale filmin başrolü Jason Momoa ve yönetmen James Wan’ın karşı çıktığı yönünde.

Johnny Depp ve Amber Heard davası gündemde kalmaya devam ediyor. Boşanmış çiftin birbirlerine karşı olan suçlamaları sonrası devam eden dava sürecinde, oklar Amber Heard’e dönmüş durumda. Johnny Depp’in masum ve suçsuz olduğu düşüncesi her geçen gün kamuoyunda ağırlık kazanıyor. Özellikle yıldız aktöre eski rol arkadaşlarının verdiği destek mesajları sonrası Depp’in haksızlığa uğradığı fikri güç kazanıyor.

İlk duruşmalar sırasında Depp’in Warner Bros. filmi Fantastik Canavarlar 3 filminden kovulması sonrası, oyuncunun hayranları Amber Heard’ün de Aquaman filmi kadrosundan çıkarılmasına yönelik kampanya başlatmışlardı. Üstelik son haftalardaki dava süreci ile bu imza kampanyası 2.6 milyonun üzerinde bir katılıma ulaştı. Ancak buna rağmen, Aquaman and the Lost Kingdom’da kalmaya devam etmişti. Sadece film içerisinde göründüğü sürenin azaltıldığı iddia edildi. Rolündeki kısıtlamanın da “kimya uyuşmazlığı” nedeniyle yaşandığı belirtildi. Ancak şimdi, sahne arkası çatışmalarla ilgili daha fazla ayrıntı ortaya çıktı.

- Reklam -

Amber Heard, Aquaman 2 Filminde Jason Momoa ve James Wan Sayesinde Kaldı

Amber Heard, Aquaman 2’den Neredeyse Kovulacaktı

Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki karalama davası sürerken, endüstrinin içinden bir isim olan Kathryn Arnold, Heard’ün Aquaman 2’deki rolünün kapsamıyla ilgili yeni ayrıntıları paylaştı. Arnold’a göre Amber Heard film afişi çekimlerine davet edilmedi ve bu yılki DC FanDome etkinliğine katılmasına da izin verilmedi. Ancak filmin başrolü Jason Momoa ve yönetmen James Wan’ın ortak çabaları sayesinde filmdeki rolünün şimdilik güvende olduğunu kaydetti.

“Amber Heard, ne afiş çekimlerine ne de DC FanDome etkinliğine davet edilmedi ve aslında ona gelemeyeceğini söylediler. Şubat 2021’de Amber’ın filmde yer almayacağına dair konuşmalar oldu. Yani onu tekrar kadroya dahil etmemiş olabilirlerdi. Fakat oyuncunun arkasındaki ekip çok sıkı mücadele etti ve sonunda onu tekrar kadroya almayı başarabildiler. Ancak bunun gerçekleşmesinin sebebi sadece kendi ekibi değil, aynı zamanda yıldız Jason Momoa ve yönetmen James Wan’ın da onun tarafında yer almasıydı.”

- Reklam -

Aquaman’in ikinci filmi olan The Lost Kingdom, 17 Mart 2023’te vizyona girdiğinde Heard’ün ne kadar yer alıp almayacağı da ortaya çıkacak. Ancak öncesinde herkes FanDome etkinliğinde büyük ihtimalle gösterilecek olan ilk fragmanı bekliyor.

Filmin yönetmeninin ve başrol oyuncusunun Amber Heard’ü filmde tutma uğraşları konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce ekip arkadaşları adına yaptıkları bu hamle doğru muydu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

8 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Bana kalırsa iyi bir karar vermişler, çünkü özel yaşamı yüzünden mesleğinde cezalandırılması saçma. Bu role yakışıyor, güzel oynuyor. Gerisi onu ilgilendirir.

  2. Avatar for Deniz_Aktas Deniz_Aktas dedi ki:

    Oyle bir dünya yok hocam bir baskasinin kavulmasina sebep oluyorsa bu dava ve sonuclanmadan tekrar cekime almiyorlar ise bu iki taraf icinde gecerli olmalı… Tek tarafli adaletsiz bir durum olursa filmin gisede cok kayip vereceği kesin…

  3. Avatar for Ananke Ananke dedi ki:

    Johnny Depp bütün projelerinden atıldı onu atarlarken neredeydiniz merak ettim de?

  4. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Ben Johnny Depp’in yanındaydım. Sıkma tatlı canını diye sırtını sıvazlıyordum Depp’in. Nefreyto da viskilerimizi tazeliyordu. Geldi yanımıza oturdu. Johnny, ben ona üzülmüyorum ki dedi. Neye üzülüyorsun Johnny dedim. Gün gelecek aynısını ona da yapacaklar dedi. Hâlâ mı onu düşünüyorsun dedim. Allah’ından bulsun ama bu politik doğrucular yüzünden kimse yağmurlu havada bir bardak su bulamayacak dedi. Yanlışın üstünü yanlışla örtüyolar abi dedi. Sen de haklısın Johnny dedim, nasip kısmet dedim.

  5. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Yalan söyleme, biz Johnny Depp’i savunurken, sen Amber Heaed’ü savunuyordun

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 cevap daha var.

belarus orwell 1984 yasaklama

Belarus, Orwell’in “1984” Romanını Yasakladı

Winnie the Pooh: Blood and Honey ilk bakış

Winnie the Pooh Artık Kamu Malı: İlk Uyarlama Korku Odaklı “Blood and Honey” Filmi Oldu