in

Amber Heard’ün Yeni Aquaman Filminden Tamamen Çıkartılacağı Öne Sürüldü

Amber Heard, yeni Aquaman filmi “The Lost Kingdom”dan tamamen çıkartılabilir. İddialar, Johnny Depp davasının ardından DC’nin bir yaptırım uygulayacağını söylüyor.

Amber Heard Aquman The Lost Kingdom rolu
- Reklam -
- Reklam -

Amber Heard, yeni Aquaman filmi “The Lost Kingdom”da yer alan tüm sahnelerini kaybedebilir. Daha önce de var olan rolünün kısaltıldığı belirtilen oyuncunun, kısa süre önce Johnny Depp davasını kaybetmesinin ardından kalan sahnelerin de çıkartılacağı söyleniyor.

Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki dava, son haftalarda tüm dünyanın en çok ilgi gösterdiği konuların başında geliyor. Her şey Heard’ün 2018 yılında The Washington Post için kaleme aldığı makale sonucu başladı. Yazısında aile içi şiddet konusuna değinen oyuncu, isim vermeden eski eşi Johnny Depp’i hedefe almış, böylece Depp’in adını karalayarak farklı projelerden kovulmasına neden oldu. Karayip Korsanları serisinde bir daha Kaptan Jack Sparrow rolünü canlandıramayacağı söylenen Depp, aynı zamanda Büyücülük Dünyası filmlerinden Fantastik Canavarlar’ın üçüncü filmi olan Dumbledore’un Sırları’ndan da kovulmuştu.

Johnny Depp de süreç sonrasında Amber Heard’e “itibarı zedeleme” davası açmıştı. Kısa bir süre önce sonuçlanan davanın kazananı ise Depp oldu. 6 yılın sonunda jürinin hayatını kendisine geri verdiğini dile getiren Depp, bu karardan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

- Reklam -

Amber Heard, Aquaman Serisine Veda Edebilir

Amber Heard, Yeni Aquaman Filminden Tamamen Çıkartılabilir

Pek tabii Heard’ün davayı kaybetmesi sonrası işler bu sefer kendisi için kötü gitmeye başladı. Dava sürecinde bile, yeni Aquaman filmi The Lost Kingdom’daki rolünün “kimya uyuşmazlığı” nedeniyle azaltıldığı belirtilen oyuncunun, karar sonrası filmden tamamen çıkarılabileceği söyleniyor.

- Reklam -

Aslında Warner Bros. ve DC daha en başında oyuncunun filmden tamamen çıkartılmasını istiyordu. Endüstrinin içinden bir isim olan Kathryn Arnold, kısa süre önce yaptığı sosyal medya açıklamasında, Amber Heard’ü başrol arkadaşı Jason Momoa ve yönetmen James Wan’ın koruduğu, bu sayede yeni filmde de yer aldığını iddia etti. Ancak davadan çıkan karar sonrası, oyuncunun kısıtlanan görüntülerinin de filmde yer almayacağı iddiası güçlendi. Önemli pazarlama araçları olan afiş çekimleri ve DC FanDome etkinliğine zaten davet edilmemiş olan oyuncu, böylece DC serisine tamamen veda etmiş olabilir.

Şu an için Warner Bros. ve Amber Heard temsilcileri cephesinden kararla ilgili resmi bir açıklama olmasa bile, Forbes’da yer alan habere göre bu ihtimal yüksek gibi görünüyor.

Amber Heard’ün halihazırda çekimleri tamamlanmış olan bir filmde yer alan sahnelerinin tamamen çıkartılacak olması iddiası hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce Warner Bros. doğru bir karar mı veriyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cinema Speculation quentin tarantino kitap

Quentin Tarantino, Sinema Tarihine Dair Bir Kitap Yazdı: “Cinema Speculation”

The Rings of Power dizisi peter jackson

Yüzüklerin Efendisi Dizisi, Peter Jackson’ın İzinden Gitmeyecek