in ,

David O. Russell’ın Yıldızlar Geçidi Yeni Filmi “Amsterdam”dan İlk Fragman

Amsterdam fragmanı yayınlandı. Yıldızlarla dolu yeni David O. Russell filminin başrollerinde Christian Bale, Margot Robbie ve John David Washington yer alıyor.

Amsterdam Fragmanı: Yeni David O. Russell Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Amsterdam fragmanı yayınlandı. David O. Russell, başrollerinde Christian Bale, Margot Robbie ve John David Washington’ın yer aldığı yeni filminde birçok yıldız oyuncuyu bir araya getiriyor.

The Fighter, Three Kings, Silver Linings Playbook ve American Hustle gibi filmlerle tanınan ve bugüne dek defalarca Oscar’a aday olan David O. Russell, yeni bir filmle daha izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Duyurulduğu günden beri gizlilik içinde yürütülen çekimleri ile iyice merak konusu olan Amsterdam, sonunda ilk fragmanıyla geldi.

Amsterdam’ın ilk fragmanı, Christian Bale, Margot Robbie ve John David Washington’ın liderliğindeki yıldızlardan oluşan bir oyuncu kadrosunu tanıtıyor. Sadece başrol değil, yan rollerde bulunan oyuncular da dünyaca ünlü isimlerden oluşuyor. Amsterdam’ın kadrosunda üçlüye Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Zoe Saldaña, Rami Malek, Alessandro Nivola ve Robert De Niro gibi yıldız isimler eşlik ediyor.

- Reklam -

Russell’ın son filmi, 2015 yılında gösterime giren ve başrolünde Jennifer Lawrence’ın oynadığı iş adamı Joy Mangano’yu konu edinen Joy’du. Film, Lawrence’a En İyi Kadın Oyuncu Oscar adaylığı kazandırmasına rağmen, karışık eleştiriler aldı ve kötü bir gişe hasılatı elde etti. Russell, yeni filminin başrolünde de yer alan Christian Bale ile daha önce iki kez American Hustle ve The Fighter’da çalışmıştı. The Fighter oyuncuya En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında tek Oscar’ını kazandırdı.

Amsterdam’ın ilk fragmanı, filmin konusuna daha derinlemesine bir bakış sunuyor, ancak yine de ayrıntıları gizli tutmayı başarıyor. Bunun yerine her zamanki rollerinden olağanüstü bir şekilde farklı görünen devasa oyuncu kadrosuna odaklanıyor. Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Amsterdam Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinen ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

“Orijinal bir suç macerası” olarak tanımlanan Amsterdam, kendilerini Amerikan tarihinin en şok edici gizli planlarından birinin merkezinde bulan üç yakın arkadaşa odaklanıyor. “Tarihi gerçekleri, sinematik bir deneyimle kurgulayarak zekice bir araya getiren büyüleyici ve zengin bir anlatıma sahip” yapımın konusu henüz tam olarak açıklamış olmasa da fragman üçlünün bir cinayete tanık olmasını ve bir komploya karışmasını anlatıyor gibi görünüyor.

Amsterdam, 4 Kasım 2022 tarihinde sinema salonlarında yerini alacak. Son olarak film için yayınlanan yeni afişe de aşağıdan göz atabilirsiniz.

amsterdam afiş poster

Amsterdam fragmanını sizler nasıl buldunuz? David O. Russell’ın yıldız geçidi yeni filmi hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi ve filmin fragmanıyla ilgili ilk izlenimlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Quentin Tarantino: "Peppa Pig Son 10 Yılın En Büyük İngiliz İthalatı"

Quentin Tarantino: “Peppa Pig Son 10 Yılın En Büyük İngiliz İthalatı”

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisinde Yer Alacak

Kesinleşti: Daredevil ve Kingpin Yeni MCU Dizisi “Echo”da Yer Alacaklar