in

Andrew Garfield, Narnia Günlükleri’nde Neden Oynayamadığını Açıkladı: “Yeterince Yakışıklı Değildim”

Andrew Garfield, hayranı olduğu Narnia Günlükleri serisine Prens Caspian rolü için aday olduğunu açıkladı. Rolü alamama nedenini de anlattı.

Andrew Garfield narnia günlükleri
- Reklam -
- Reklam -

Andrew Garfield, Narnia Günlükleri serisinde Prens Caspian’ı oynamayı çok istediğini ancak yeterince yakışıklı olmadığı için rolü alamadığını söyledi.

38 yaşındaki Amerikalı aktör Andrew Garfield, şu sıralar Spider-Man: No Way Home filmindeki performansı nedeniyle hayli gündemde. Geçen günlerde, yeniden Örümcek Adam rolüne dönmeye hazır olduğunu açıklayan oyuncu, verdiği yeni demeçte içinde kalan bir ukdeden bahsetti.

Entertainment Tonight kanalındaki YouTube programına konuk olan aktör, yeni filme dair çeşitli açıklamalarda bulundu. Garfield’ın sözlerinde dikkat çeken başlık ise bir dönem Narnia Günlükleri’nde oynama arzusu oldu.

- Reklam -

2010 yılında David Fincher’ın The Social Network filmiyle BAFTA’ya aday gösterilen, 2017’de Hacksaw Ridge filminde Oscar adaylığı alan Garfield son dönemlerde popülerliğini giderek artırıyor.

Yıldız oyuncu ayrıca The Amazing Spider-Man filmleriyle geniş bir kitleye ulaşmayı başarmıştı. Yeniden No Way Home ile tekrar Örümcek Adam’a hayat veren Garfield, zamanında saplantı hâline getirdiği bir rol hakkında konuştu.

Andrew Garfield, Narnia Günlükleri Seçmelerine Katılmıştı

C.S. Lewis’in ünlü fantastik kurgu romanları Narnia Günlükleri’nden uyarlanan film serisi, toplamda üç film sürmüştü. Serinin 2008 tarihli ikinci filmi The Chronicles of Narnia: Prince Caspian’da, Prens Caspian rolünü Ben Barnes canlandırmıştı.

Andrew Garfield anlattığı anıda, Prens Caspian rolü için seçmelere katıldığını açıkladı:

“Çok istediğimi hatırlıyorum. Narnia Günlükleri: Prens Caspian (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian) seçmelerine katılmıştım. ‘Bu olabilir,’ diye düşünmüştüm. Ve o yakışıklı parlak aktör Ben Barnes rolü kaptı… Saplantı haline getirdiğimi hatırlıyorum.”

Garfield reddedilme nedenini öğrenmek için menajeriyle konuştuğunu belirtirken aldığı cevabı şu şekilde ifade etti:

“Yeterince yakışıklı olmadığını düşündükleri için Andrew.”

- Reklam -

prens caspian ben barnes

Garfield, Barnes’a hakkını vermekten de geri durmadı:

“Barnes çok yakışıklı ve yetenekli bir adam.”

Oyuncu, Barnes’ın iyi bir iş çıkarttığını ifade etmekten de geri durmadı.

Toplamda 7 kitaptan oluşan Narnia Günlükleri’nin film uyarlaması, üçüncü adım The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader ile 2010 yılında sona ermişti. Gelen son bilgilere göre serinin bir Netflix dizisine uyarlanacağı biliniyor.

Garfield’ın açıklamaları hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The New York Times The Athletic satın alma

The New York Times, Spor Gazetesi The Athletic’i 550 Milyon Dolara Satın Alıyor

Ketebe Karanlık Tarih Dizisi

Ketebe Karanlık Tarih Dizisi Geçmişin Ürpertici Perde Arkasına Odaklanıyor