in

Andy Serkis, Yeni “Yüzüklerin Efendisi” Filmlerine Katılmaya Sıcak Baksa da Bir Şartı Var

Andy Serkis yeni duyurulan Yüzüklerin Efendisi filmlerine katılma fikrini değerlendirdi. Seride Gollum’u canlandıran aktör, projeye sıcak baksa da bir şartı var.

Andy Serkis Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmleri
- Reklam -
- Reklam -

Andy Serkis, Yüzüklerin Efendisi serisinin yeni filmlerine dair düşüncelerini paylaştı. Orta Dünya’da Gollum karakterine hayat veren aktörün role geri dönme durumundaki en önemli şartı ise Peter Jackson’ın yapımlara katılması yönünde.

Warner Bros. ve New Line Cinema Orta Dünya’ya geri dönüyor. Stüdyonun film ve dizi haklarını Embracer Group’tan satın almasından sonra beyaz perdeye yeni Yüzüklerin Efendisi filmlerinin geleceği duyurulmuştu. Bu filmlerin yapımcı ve yönetmen koltuğunda kimlerin olacağı merakla bekleniyor.

Peter Jackson, Philippa Boyens ve Fran Walsh ise Warner Bros.’un açıklamasının ardından mevcut anlaşmadan “haberleri olduğunu ve yetkililerin her aşamada kendilerini bilgilendirdiklerini” söylemişti. Bu haber hayranları heyecanlandırmış ve ünlü yönetmenin yeniden projede yer alacağı iddiaları ortaya çıkmıştı.

- Reklam -

Andy Serkis Yüzüklerin Efendisi Filmleri Yeni

Peter Jackson’ın üçlemesinde yer bulan Andy Serkis ise BroBible’a verdiği röportajda Orta Dünya’ya dönme fikrine sıcak baktığını söylüyor. Ancak başarılı oyuncu bunun için bir şartı olduğunu da ekliyor:

“Peter Jackson, Fran Walsh ve Philippa Boyens birçok filmi beraber çektiğimiz, benim ikinci ailem gibiler. Çalıştığım en muhteşem insanlar. Bana sorarsanız Orta Dünya’da hayata geçirilebilecek potansiyel hikâyeler var ve eğer onlar bunu yaparsa ben de bu alevi canlandırmak için (projeye) dahil olurum… Orta Dünya beni hiç bırakmadı.”

Andy Serkis, Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmlerine Nasıl Dahil Olabilir?

Serkis’in yeni filmlerde nasıl yer alabileceğine dair iddialar ise şimdiden konuşuluyor. Hayranlar, Serkis’in Gollum karakteri ile yüzüğe sahip olduğu ve Dumanlı Dağlar’da saklandığı dönemi yeniden canlandırabileceğini söylüyor. Bununla birlikte Gollum’un yeni projelerde yan karakter olarak yer alabileceği de söylentiler arasında.

- Reklam -

Andy Serkis Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hakkında

Ancak gelişen görsel teknolojiler ve Andy Serkis’in bu noktadaki başarısından dolayı aktörün farklı bir karakteri canlandırabileceği de tahmin ediliyor. Star Wars serisinde Supreme Leader Snoke karakterini oynayan oyuncu, yeni Yüzüklerin Efendisi uyarlamalarında da farklı karakterlerle evrene geri dönüş yapabilir.

Siz Andy Serkis’in açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Gollum karakterini yeniden perdede görmek ister miydiniz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Matrix hayallerimizi yıktılar. Tolkien hayallerimizi de Hobbit ile törpüleyip Güç Yüzükleri ile dağıttılar. En azından yeni YE filmlerini güzel yapın da içimiz ferahlasın.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Paint Fragmanı

Owen Wilson’ın Bob Ross Esintili Bir Karakteri Canlandırdığı “Paint” Filminden Yeni Fragman

Kevin Feige ve Patty Jenkins'in Star Wars Filmi İptal Edildi

Kevin Feige ve Patty Jenkins’in Star Wars Film Projeleri İptal Edildi