in

ANKET: Avengers: Endgame Filminde Kim/Kimler Ölecek?

Beklenen sona günler kalmışken Avengers: Endgame filminde kim veya kimlerin ölebileceğiyle ilgili forumlarımızda bir anket başlattık!

avengers endgame anket
- Reklam -
- Reklam -

Ve nihayet, o beklenen güne sayılı bir zaman kaldı. Yarın gece aramızdan birkaç şanslı kişi gece yarısı Avengers: Endgame filmini izleme fırsatına erişecek. Ertesi gün itibarıyla da bizler sinemalara koşacağız. Böylece 10 küsür yıllık macerada bir devir sonlanmış olacak. Marvel CEO’su Kevin Page her ne kadar 3. fazın bitişi Avengers: Endgame değil, Spider Man: Far From Home olacak dediyse de bizler için bitiş bu filmle yaşanacak.

İşte bizler de, hazır son 2 gün kalmışken filmi merakla bekleyen kesim olarak forumlarımızda bir anket açalım; kim veya kimlerin öleceğiyle ilgili teori üretelim dedik. Film çıkana kadar sürece olan ankette öleceğini düşündüğünüz karakterleri seçebilir ve Rıhtım okurları olarak ölmesine en çok ihtimal verdiğimiz kişileri böylece görmüş oluruz diye düşündük.

Ankete katılmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Bunun yanında, sadece ankete katılım değil, aynı zamanda öleceğini düşündüğünüz isimlerin neden o karakterler olduğunu da forumda belirtmenizi ve böylece tartışmayı daha da keyifli hale getirebiliriz! Bu nedenle haberimizin forum başlığını da direkt olarak Avengers: Endgame Arazisi konusuna yönlendirdik.

- Reklam -

Son olarak sizden bir ricamız var. Sızdırılan görüntüler üzerine yorum yapmamanızı veya spoiler vermemenizi özellikle rica edeceğiz. Filmi heyecanla bekleyenlerin seyir zevkini kaçırmamak adına da bu konuda dikkatli olmanızı diliyoruz.

- Reklam -

Herkesi forumlarımıza bekliyoruz!

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

62 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Spoiler vermeden fragman işini nasıl çözecekler merak ediyorum. Birçok film art arda sıralanacağı için bir önceki fragman başarısı burada da olacak mı göreceğiz.

    YENÄ° ANKET Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ.


    Ayrıca spoiler’lı soru ve anket gelsin benden de:

    Kimler ölür?

    Ankette birden fazla karakter işaretleyebilirsiniz.

    Vote in the poll.
  2. Avatar for Nemo Nemo dedi ki:

    Spoiler olmaz bence. Zaten 4. filmin başlığına diğerlerini izleyenler damlar. Diğer filmlerden de rahatça konuşulsun.

  3. Avatar for Nepenthe Nepenthe dedi ki:

    Bence fragmanda nüfusun yarısı toz olduktan sonra neler yaşanmış onları görebiliriz.

  4. Avatar for mtears mtears dedi ki:

    Civil War’dan sonra Captain America’nın tadı iyice kaçtı. Bence ölüp daha fazla saçmalamasın. Neden bilmiyorum ama Scarlet Witch de çok duygusal bir veda edecekmiş gibi geliyor.

  5. Avatar for Nepenthe Nepenthe dedi ki:

    Vision’ ı öldürüp house of m’ e başlasalar ne kadar güzel olur ya. Hazır X-men’ in hakları da alındı. Olmaz tabi ama insan istiyor yine de.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

57 cevap daha var.

Jerome Flynn, Amazon Kara Kule Dizisi

Jerome Flynn, Amazon’un Kara Kule Dizisi’nde

haftanin kitabi 104 dunya buyulu bir yer

Haftanın Kitabı #104 – Dünya Büyülü Bir Yer