in

Anne Hathaway’in Yeni Filmi “The Idea of You” Olacak

Anne Hathaway, yeni filmi The Idea of You ile geliyor. Amazon yapımı proje, Robinne Lee’nin aynı adlı eserinden uyarlanıyor.

Anne Hathaway Yeni Filmi The Idea of You
- Reklam -
- Reklam -

Anne Hathaway yeni filmi The Idea of You ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oscar ödüllü yıldız, Amazon yapımının başrolü olarak kameraların karşısına geçiyor.

Son olarak Doug Liman’ın Locked Down ve Robert Zemeckis’in Roald Dahl uyarlaması The Witches yapımında boy gösteren Anne Hathaway, yeni yapımlarda rol almaya devam ediyor.

Yoğun bir çekim programına sahip olan aktris, bir yanda WeWork şirketinin gerçek öyküsünü anlatacak olan WeCrashed için hazırlanırken diğer yanda Solos, She Came to Me, Bum’s Rush, Armageddon ve The Lifeboat yapımları için de gün sayıyor.

- Reklam -

Yıldız ismin yeni projesi ise Amerikalı yazar ve oyuncu Robinne Lee’nin aynı adlı romanından uyarlanacak olan The Idea of You oldu.

Yeni Anne Hathaway Filmi The Idea of You, Romantik Komedi Türünde Olacak

Anne Hathaway’in başrolünü üstleneceği romantik komedi türü yapımda, senarist koltuğu Kissing Jessica Stein ve Ira & Abby yapımlarında oynayan ve ilk uzun metraj filmini Friends with Kids ile gerçekleştiren Jennifer Westfeldt’e ait. Yapımcı koltuğunda ise Paul Haggis’in 3 dalda Oscar’a layık görülen 2004 tarihli Crash (Çarpışma) adlı filmden Cathy Schulman oturuyor.

yeni Anne Hathaway filmi

The Idea of You filmi, 40 yaşındaki Sophie karakterini konu alıyor. Genç bir kadın için eşi tarafından terk edilen Sophie, 15 yaşındaki kızı ile hayatına devam etmek zorunda kalıyor. Sonrasında 24 yaşındaki solist Hayes Campbell ile tanışan karakter, yeni bir ilişkiye başlıyor.

- Reklam -

Anne Hathaway, yapımda Sophie karakterini canlandıracak. Filmin oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler ise şimdilik açıklanmış değil. Amazon Stüdyoları’nda çekilecek yapım, vizyona girecek mi, yoksa doğrudan dijital yayın platformu Amazon Prime Video’da mı yayınlanacak sorusu da zaman içerisinde yanıt bulacak.

Esere ilham olan romanın şu an için bir Türkçe baskısı bulunmuyor.

2012 tarihli Les Misérables (Sefiller) uyarlamasında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar’ını kucaklayan aktris, The Dark Knight Rises, Rachel Getting Married ve Love & Other Drugs gibi filmlerle tanınıyor.

Siz Hathaway filmleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni yapımın konusu ilginizi çekti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Simpsons sonsuza dek sürecek

The Simpsons Hiç Bitmeyecek: “Sonsuza Dek Sürecek Şekilde Kurgulandı”

Hunter x Hunter anime

Hunter x Hunter: Bir Avcı’yı Avcı Yapan Özellikler