in

Ant-Man 3 Duyurusu Çok Yakında Gelebilir

Ant-Man 3 filmi hakkında yeni detaylar, yakın zamanda Marvel Stüdyoları tarafından duyurulacak. Serinin oyuncularından Michael Douglas ilk işareti verdi.

Ant-Man 3
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü aktör Michael Douglas, Ant-Man 3 filmine dair haberlerin kısa süre içerisinde Marvel Stüdyoları cephesinden geleceğini söyledi.

Kısa süre önce yaşamını yitiren babası gibi Michael Douglas da Hollywood’da çok önemli bir isim. The Streets of San Francisco (San Francisco Sokakları) dizisiyle tanındığı ilk günlerinden Hollywood’un önde gelen aktörlerinden biri olana kadar, film ve televizyon endüstrisinde kendisine önemli bir yer edindi. Kazandığı Oscar, Emmy ve Altın Küre gibi ödüllerle de bunu kanıtladı.

Oyuncu son yıllarda özellikle Marvel Sinematik Evreni hayranlarının çok daha yakından tanıdığı bir isim oldu. Kendisi Ant-Man filmlerinde sıcakkanlı Dr. Hankan Pym karakterini canlandırdı. Usta oyuncu hem her iki Ant-Man filminde yer aldı hem de Avengers: Endgame’de kısa bir rol alarak sevilen bir figür haline geldi. Şimdilerde birçok hayran yeni Ant-Man macerasının ne zaman döneceğini merak ediyor.

- Reklam -

dr. hank pym michael douglas

Ünlü oyuncu Douglas, önceki gün sosyal medya hesabı üzerinden canlı bir Soru-Cevap etkinliği düzenledi. Instagram üzerinden yaptığı bu etkinlikte konuşma ister istemez Marvel filmlerine geldi. Pek tabii Ant-Man 3 hakkında da bir soru soruldu. Douglas, soruya cevap veremeyeceğini esprili bir dille açıkladı. Ancak, Marvel Stüdyoları’nın yakında bir şeyler duyurma fikrinin olduğunu ve meraklı hayranların “sıkı durması” gerektiğini söyledi.

Ant-Man 3 Hakkında Şimdilik Bilinen Her Şey

Marvel ve Disney ortaklığında geliştirilen Ant-Man 3 hakkında şimdilik çok az şey biliniyor. Son olarak geçen ay başında senaryo yazımına Rick and Morty dizisinin yazarlarından Jeff Loveness’ın dahil olduğunu öğrenmiştik. Peyton Reed’in bir kez daha yönetmen olacağı filmde henüz herhangi bir vizyon tarihi verilmedi.

Marvel Sinematik Evreni’nin yayın takvimi şu an için yalnızca 2022 yılına kadar kesin olarak biliniyor. Koronavirüs nedeniyle normalde 10 gün önce vizyona girmesi gereken Black Widow da dahil olmak üzere birçok filmin yayın tarihi ertelendi. Haliyle tüm bu ertelemeler nedeniyle filmin beklenenden biraz daha geç bir sürede beyaz perdeye geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.

- Reklam -

Ant-Man 3 Marvel Film

Şu an için açıklanan MCU’nun 4. Faz filmleri arasında olmayan Ant-Man’in 5. Faz ile geri dönüleceği biliniyor. Yine de Douglas’ın açıklamasıyla birlikte yakın zamanda filmle ilgili güzel gelişmeler duymak olası.

Siz Ant-Man filmlerini nasıl buluyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Daredevil 4. Sezon ile Geri Dönecek mi?

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gamze Güller Durmuş Saatler Dükkânı

Gamze Güller Yeni Kitabı Durmuş Saatler Dükkânı ile Raflarda

66. Sait Faik Hikâye Armağanı Ethem Baran

66. Sait Faik Hikâye Armağanı Kazananı Açıklandı