in

Ant-Man 3 Senaryo Ekibine Rick and Morty Takviyesi

Ant-Man 3 filminin senaryosu Rick and Morty dizisinin yazarlarından Jeff Loveness’a emanet edilecek. Yapımın ön hazırlıkları sürüyor.

Ant-Man 3 Rick and Morty
- Reklam -
- Reklam -

Hazırlıkları süren Ant-Man 3 filminin senaryosu için sevilen çizgi dizi Rick and Morty senaristlerinden Jeff Loveness dahil oldu.

Koronavirüs sebebiyle Sony gibi şirketler filmlerinin çıkış tarihini ertelemişti. Hatta film sektörü dışında The Last of Us 2’nun ertelenmesiyle birlikte salgının etkilerinin video oyun dünyasını da etkilediğini gördük. Bu sefer, filmlerle buluşmamız ertelense bile sahne arkasında bazı işlerin devam ettiğine dair sevindirici bir haber geldi.

Ant-Man 3 filminin senaristi belli oldu. Peyton Reed’in yeniden yönetmen koltuğuna oturacağı filmin senaryosu, Jeff Loveness tarafından yazılacak. Loveness’ı Rick and MortyMiracle Workers ve Jimmy Kimmel Live! gibi yapımlardan tanıyoruz. Senaristin önceki işlerine bakıldığında, Ant-Man’in yeni filminde Rick and Morty’de gördüğümüz mizahi havayı kısmen de olsa göreceğimizi düşünenler de var.

- Reklam -

Ant-Man 3 Rick and Morty

Yeni filmde Paul Rudd’u yeniden Scott Lang/Ant-Man olarak görecekken Evangeline Lilly’nin de Wasp olarak geri dönmesi bekleniyor. Filmin çekimlerinin başlayacağı tarih hakkında henüz netleşmiş bir durum yok. Ayrıca Disney, yeni duyurusunda bazı yapımlarının yeni tarihlerini de açıkladı. Aralarında Artemis Fowl gibi sinemaları es geçip doğrudan Disney+’ta yerini alacaklarlar da varken bazılarının beyaz perdeye gelme kararından vazgeçilmedi.

Ant-Man Filmleri Gişede Yüz Güldürüyor

Ant-Man, 2015’te Avengers: Age of Ultron’un başarısının ardından seyirciyle buluşmuş ve ikinci filmiyle birlikte toplamda 1.1 milyar dolarlık hasılat elde etmişti. Ant-Man, Captain America: Civil War’da kısa süreliğine de olsa görünmüş olmasına rağmen Avengers: Infinity War’da kendisinden herhangi bir ize rastlanmamıştı.

İkinci film olan Ant-Man and The Wasp’ta bu yokluğun sebebi açıklanmış ve kahramanı yeniden Avengers: Endgame’de görmüştük. Ardından uzun süre üçüncü filmden haber alınamamış olsa da filmin yönetmeninin Peyton Reed olacağı açıklandığında hayranlar rahat bir nefes almıştı.

- Reklam -

Ant-Man Marvel

Ant-Man genelde Avengers filmlerinden sonra izleyiciyle buluşuyor olsa da Avengers 5 gibi bir plan ufukta görülmediği için çıkış tarihini kestirmek de zor.

Siz Ant-Man 3 filminin senarist tercihi hakkında neler düşünüyorsunuz? Senarist, filmde mutlaka kendi tarzını da yansıtacak mıdır? (Ant-Man’de birçok komedi unsurunun yer alması sebebiyle, senaristin bu projeye çok yakıştığını düşünenlerin sayısı da az değil.) Ant-Man 3’ün hikayesinin ne olabileceğine de dair teorilerinizi ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Quentin Tarantino, Luke Cage Filmini Neden Çekmediğini Açıkladı

Kaynak: Deadline

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Geri Planda Kalmış 10 Distopya Klasiği

Hak Ettiği Değeri Görememiş 10 Klasik Distopya Eseri

Fantastic Four Stan Lee ve Jack Kirby Marvel Klasikleri #1

Stan Lee ve Jack Kirby’den Fantastic Four: Marvel Büyüsü!