in

Ant-Man 3’ün Yönetmeni Belli Oldu

İlk iki Ant-Man filmini yönetmiş olan Peyton Reed, üçüncü yapım için de yönetmenlik koltuğuna oturacak isim olarak belirlendi.

Ant-Man
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen karakterlerinden Ant-Man’in yeni filmi için, Peyton Reed‘in resmi olarak bir kez daha yönetmen olarak döneceği doğrulandı.

Marvel Stüdyoları, artık Sonsuzluk Savaşı’nın kapılarını kapatmış ve 4. Faz için çalışmalara başlamış durumda. Geçtiğimiz aylarda San Diego Comic Con ve D23 Expo’da gerçekleşen etkinliklerle hem Disney+ dizileri hem de sinema filmleri için yeni planlarını anlatan stüdyo, belli karakterler hakkında pek bilgi vermemişti. Bunlardan bir tanesi de Ant-Man’di. 5. Faz için tekrar geri geleceği bilinse de şimdilik kendisiyle ilgili yeni bir haber paylaşılmamıştı.

Paul Rudd’un Scott Lang’i (Ant-Man) ve Evangeline Lilly’nin Hope van Dyne’ı (Wasp) canlandırdığı Ant-Man and the Wasp 2018’in ortasında gösterime girmişti. Hem 2015’te çıkan ilk Ant-Man hem de ikinci film gişede iyi bir başarı elde etmiş ve hayranlar devamında neler olacağını merakla beklemeye başlamıştı.

- Reklam -

Üçüncü Filmi Yönetecek İsimde Değişiklik Olmadı

The Hollywood Reporter’ın kaynaklarına göre, Ant-Man için stüdyo harekete geçti. THR, serinin ilk iki filmini yönetmiş olan Peyton Reed’in üçüncü filmi de yönetmek için resmi olarak imza attığını ve Marvel’la anlaştığını bildirdi. Serinin başrolü Paul Rudd’un da aynı şekilde Ant-Man’i bir kez canlandırmak için geri döneceği biliniyor. Çıkış tarihi konusunda net bir şey söylenmese de, çekimlerin 2020’nin sonunda veya 2021’in başlarında başlaması bekleniyor. Muhtemel vizyon tarihi de 2022 yılı içerisinde gösteriliyor.

- Reklam -

Marvel Stüdyoları daha önce sinema bazında 2022 yılı için sadece Black Panther 2’nun duyurusunu yapmıştı. Böylece aynı yıl içerisinde çıkacak ikinci filmin de Ant-Man olması mantıklı gözüküyor. Stüdyonun duyurulmamış filmleri arasında şubat ve temmuz ayları dikkat çekiyor. Ant-Man serisinin de önceki iki filminin bu ayda çıkması, 3. maceranın da Temmuz 2022’de beyaz perdede olabileceği anlamına geliyor.

Filmde neler olacağına dair detaylar ise henüz açıklanmadı. Ant-Man ve Wasp’ın sonunda gerçekleşen olaylar, Avengers: Endgame ile normale dönmüştü. Bu nedenle filmin Scott, Hope ve Cassie Lang’ın (Scott’ın kızı) etrafında odaklanması bekleniyor. Michael Douglas ve Michelle Pfeiffer’in de Hank Pym ve Janet van Dyne karakterleriyle bir kez daha seride yer alması olası gözüküyor.

Yapımcı Stephen Broussard, daha önce Ant-Man 3’ün çıkması halinde Kuantum Bölgesi’ni daha fazla araştırması gerektiğini söylemişti. Bu da kesinleşen yeni filmin de Kuantum konusuna daha fazla odaklanacaklarına işaret ediyor olabilir.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İlk film iyi ikinci film vasattı. Bu da büyük ihtimal vasat olacak gibi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

NASA

NASA Yeni Bir Teleskop İnşa Ediyor

Çin Ulusal Uzay Dairesi

Çin, Ay Görevi Hazırlıklarını Tamamladı