in ,

Ant-Man’in Üçüncü Filmi “Quantumania”nın İlk Fragmanı Yayınlandı

Ant-Man and the Wasp: Quantumania fragmanı yayınlandı. Kuantum boyutuna daha detyalı bir bakış sunacak yeni Marvel filmi, aynı zamanda Kang’e de yer verecek.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Ant-Man and the Wasp: Quantumania fragmanı yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni’ninde yeni bir boyut açmayı hedefleyen macera, adından da anlaşılacağı üzere kuantum boyutuna daha derin bir bakış sunacak olmasının yanı sıra, ilk defa Loki dizisinde hayranların karşısına çıkan Kang karakterine de yer verecek.

Ant-Man serisinin bir sonraki adımı olan Quantumania, önümüzdeki yılın başlarında MCU’nun beşinci aşamasını başlatmak için geri dönüyor. Peyton Reed üçlemenin yönetmenliğini yapmak için geri dönerken ana yaratıcı ekip de bu filmle bir kez daha geri geliyor. Diğer yapımlara göre daha neşeli olarak addedilen film serisi, bu üçüncü adımla birlikte tonunu koyultuyor ve ilk iki filme göre farklı bir yaklaşım benimsiyor. Bu durumun en büyük etkenlerinden biri de Kang the Conqueror karakterinin yapıma dahil olması.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania fragmanı

- Reklam -

Marvel Studios, Faz 5 filminin kötü adam olarak Kang’ı seçtiklerini çok önceden doğruladığından beri Ant-Man 3 için büyük bir heyecan var. Jonathan Majors’ın Loki’nin ilk sezonunda ortaya çıkışı onu hemen hayranların gözdesi bir kötü karakter konumuna getirdi. Ancak Marvel’ın Kang için planları resmi olarak Avengers: The Kang Dynasty ve Avengers: Secret Wars’daki geri dönüşleri de içeriyor. Yine de, Kang’ın Ant-Man and the Wasp: Quantumania’da neden yer alacak olduğuyla alakalı çok az şey biliniyor. Ayrıca Evangeline Lilly’nin Wasp ve Kathryn Newton’un süper kahraman olacak Cassie Lang rolünü üstlenmesiyle geri dönmesine de ilgi var.

Sonunda, Şubat 2023’de gösterime girecek olan filmden ilk fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Ant-Man and the Wasp: Quantumania Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

(Dublajlı fragman için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Daha önce D23 Expo’da gösterildiği bilinen görüntüler, Ant-Man ekibinin Quantum Realm’e döndüğü ve Fatih Kang ile karşılaştığı bir konuyu gösteriyor. Fragman, Kang’ı ve devasa ordusunu tanıtıyor. Aynı zamanda Ant-Man ile çoklu evren düzeyindeki tehdit arasındaki nihai mücadeleyi anlatıyor. Görüntüler ayrıca daha önce de açıklanan Bill Murray’in rolünü doğruluyor.

Fragmanın yanı sıra filmin yeni posteri de paylaşıldı:

Ant-Man and the Wasp: Quantumania poster

Beşinci fazı başlatacak olan yeni MCU filmi, 17 Şubat 2023 yılında sinema salonlarındaki yerini alacak.

Üçüncü Ant-Man filmi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Halit Kıvanç Hayatını Kaybetti

Usta Sunucu, Gazeteci ve Televizyoncu Halit Kıvanç Yaşamını Yitirdi

Age of Mythology: Retold

Serinin 25. Yılında Age of Mytology Oyunu “Retold” ile Geri Dönüyor